Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit szólnátok hozzá ha egy lány kezdeményezne?
Én annak csak örülnék ha egy csaj kezdeményezne :) Ha érzed hogy te is tetszel neki ki fog alakulni a dolog magától. Ha próbál lekoptatni akkor hagyd.
17/f
Én örülnék neki!
Különben is, azoknak az időknek itt kell, hogy vége legyen ahol mindig csak a srác kezdeményez!
17/F
Nálam szinte csak annak van esélye, aki mer kezdeményezni, tudniillik eléggé félénk vagyok. Szóval hajrá, én örülnék neki! :)
21/f
Ez egy érdekes kérdés. Van egy pár lánybarátom, akik nem hajlandóak kezdeményezni és állandóan ösztönzöm őket, hogy végre vegyenek magukon bátorságot és csak egy köszönéssel el lehet indítani valamit.
De vannak olyanok, akikről lerí, hogy csak meg akarják ba""atni magukat és ezért mozdulnak a pasikra. És az engem nem kicsit irritál.
Szerintem nem csak fiú kezdeményezhet. Sőt, jó ha egy lányban van elég kurázsi ahhoz, hogy tegyen a céljaiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!