Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk:Tettszen-e e nektek, ha a lány kezdeményezne?
Szia.
Nekem baromira tetszene mert akkor van magabiztonságom, hogy valakinek bejövök. Fordítva meg simán elküldhet mert ő "parancsol". A fiúk meg nem hinném, hogy elküldenék az olyan csajokat akik maguktól mennek oda.... :)
17/F.
én inkább így válaszolok, hogy azok a csajok irritálóak, akik állandóan arra hivatkoznak, hogy hát nekik megvan a tartásuk és őket meg kell nyerni, és valójában csak egy ürügy arra, hogy rohadtul be vannak tojva, és mindent a férfira hagynak, egyáltalán nem merik még kimutatni sem, ha valaki tetszik nekik, és nem mellesleg unalmasak a beszélgetésben. (nem tudnak véleményt formálni, mindenre EGYszavas választ tudnak csak adni, és várják hogy a másik szórakoztassa őket, de ők nem bírnak megnyilvánulni)
ilyenkor jön a miért nem kell senkinek szöveg.
Remélem sikerült megválaszolni a kérdésed
bocs a hibáért,nem voltam figyelmes
köszönöm az eddigi válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!