Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk:Tettszen-e e nektek, ha a lány kezdeményezne?
15:54 vagyok
Nem loholásról van szó, hanem arról, amikor valaki amiatt nyavajog, hogy nem kell senkinek, és mikor próbál bárki is közelíteni hozzá, nem lehet vele beszélni, mert totálisan inkommunikatív, találkoztam már ilyennel, le is mondtam róla.
A lányok meg egy-egy jelet adhatnak nyugodtan, ha esélyesnek látnak egy fiút, nem fog bántani.
ha arra gondolsz "hogy van tartásom" hogy mindig elvárod, hogy a fiú menjen oda leszólítani, és csak akkor fogsz vele beszélgetni, mikor ő fut utánad, akkor pont emiatt a "büszke" tulajdonság miatt fogsz pofára esni egyszer.
15:59 vagyok
persze, az, hogyha rámosolygok egy fiúra, vagy kedves vagyok vele, az nem loholás, de számomra nem is kezdeményezés. Ezek csak jelzések. A kezdeményezés nálam az, amikor pl. egy csaj felvesz egy srácot msnre. Na ezt már nem tenném meg.
ja, és hogy mire vagyok büszke? Hát hidd el, van mire, és ezt nem beképzeltségből mondom. Részben arra is büszke vagyok, hogy én nem vagyok egy k*rva, mint a kortársaim többsége.
19:11
A kis nagyképű, te illatosabbat sz@rsz mint más ember vagy mi?Az a baj, hogy a lányok többsége ennyire fent hordja az orrát, kis hülye 16 éves
Nem akarlak, bocs:D
Mondjuk ha valaki azt írja hogy van mire büszkének lennie azt nem akarom megismerni mert egy nagyképű ember, különben nem írná ezt.
19:47
A hülyét azért írtam mert 16 évesen ilyet irkálsz hogy te jajj de büszke vagy magadra, ez így elég viccesen hangzik:D
Képzeld magad más ember helyébe aki elolvassa amit írtál és megérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!