Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk:Tettszen-e e nektek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk:Tettszen-e e nektek, ha a lány kezdeményezne?

Figyelt kérdés
Furcsának tűnne nektek vagy tettszene??Vagy mi a véleményetek erről??(kort és nemet is, kösszi)
2010. júl. 12. 15:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Tetszene ha jó egy csaj lenne:D
2010. júl. 12. 17:26
 22/31 anonim ***** válasza:

15:54 vagyok

Nem loholásról van szó, hanem arról, amikor valaki amiatt nyavajog, hogy nem kell senkinek, és mikor próbál bárki is közelíteni hozzá, nem lehet vele beszélni, mert totálisan inkommunikatív, találkoztam már ilyennel, le is mondtam róla.

A lányok meg egy-egy jelet adhatnak nyugodtan, ha esélyesnek látnak egy fiút, nem fog bántani.

ha arra gondolsz "hogy van tartásom" hogy mindig elvárod, hogy a fiú menjen oda leszólítani, és csak akkor fogsz vele beszélgetni, mikor ő fut utánad, akkor pont emiatt a "büszke" tulajdonság miatt fogsz pofára esni egyszer.

2010. júl. 12. 17:57
 23/31 anonim ***** válasza:

15:59 vagyok

persze, az, hogyha rámosolygok egy fiúra, vagy kedves vagyok vele, az nem loholás, de számomra nem is kezdeményezés. Ezek csak jelzések. A kezdeményezés nálam az, amikor pl. egy csaj felvesz egy srácot msnre. Na ezt már nem tenném meg.

ja, és hogy mire vagyok büszke? Hát hidd el, van mire, és ezt nem beképzeltségből mondom. Részben arra is büszke vagyok, hogy én nem vagyok egy k*rva, mint a kortársaim többsége.

2010. júl. 12. 19:11
 24/31 anonim ***** válasza:

19:11

A kis nagyképű, te illatosabbat sz@rsz mint más ember vagy mi?Az a baj, hogy a lányok többsége ennyire fent hordja az orrát, kis hülye 16 éves

2010. júl. 12. 19:28
 25/31 anonim ***** válasza:
jó, figy, szerintem előbb ismerj meg...
2010. júl. 12. 19:32
 26/31 anonim ***** válasza:

Nem akarlak, bocs:D

Mondjuk ha valaki azt írja hogy van mire büszkének lennie azt nem akarom megismerni mert egy nagyképű ember, különben nem írná ezt.

2010. júl. 12. 19:36
 27/31 anonim ***** válasza:
csak amíg nem ismersz, ne hülyézz le, én sem hülyéztelek le téged. És nem, nem vagyok nagyképű egyáltalán, de vannak emberek, akiket lenézek, mert igenis többnek tartom magam náluk. Többnek tartom magam egy kis r*bancnál, szerintem ez még nem nagyképűség.
2010. júl. 12. 19:47
 28/31 anonim ***** válasza:
Büszke, mire? Én se vagyok büszke magamra, pedig vallott már nekem pár lány szerelmet. Ennek ellenére se tudom magamat jobbra értékelni mint gyenge átlag külsőre. Mellesleg, szerintem teljesen aranyos az, ha konkrétan a lány vallja be az érzéseit. Egyszer egyik netes barátnőm, akit még sose láttam, és nem is akartam tőle semmit annak ellenére hogy szép lány volt, szerelmet vallott nekem amikor átutazóban Kecskemétre találkoztam vele. Köpni-nyelni nem tudtam, válaszolni se válaszoltam neki erre még aznap, és a buszon Kecskemétre eltöltött olyan erősen a boldogság érzése, hogy már-már majdnem szólítottam le embereket beszélgetni, hogy elmeséljek nekik mindent. Szóval szerintem jó az, ha egy lány képes eldobni a "női büszkeségét", és nem várja azt el, hogy az élet olyan legyen, mint a filmekben. De a válaszom a kérdésedre konkrétan az én esetemben: nem tetszene. Mivel van egy fél éves kapcsolatom.
2010. júl. 12. 19:51
 29/31 anonim ***** válasza:

19:47

A hülyét azért írtam mert 16 évesen ilyet irkálsz hogy te jajj de büszke vagy magadra, ez így elég viccesen hangzik:D

Képzeld magad más ember helyébe aki elolvassa amit írtál és megérted.

2010. júl. 12. 19:55
 30/31 anonim ***** válasza:
egy szóval nem mondtam, hogy a külsőmre vagyok büszke. másodszor írom, büszke vagyok arra, hogy nem lettem egy kis k*rva 16 éves koromra, pedig simán lehettem volna, és nem is leszek, pedig simán lehetnék még. :) Büszke vagyok magamra, mert nagy céljaim vannak, és teszek is értük, ahelyett, hogy a diszkókban rázom a s.eggem a kis libákkal. Mert a szépségen kívül nincs olyan dolog, amire büszkének lehet lenni?
2010. júl. 12. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!