Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti örülnétek neki, ha egy lány kezdeményezne, hogyan reagálnátok rá?
Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 20:27
1/16 Kamuuu válasza:
Örülnék meglepődnék de nem szalasztanám el az alkalmat:D
2/16 anonim válasza:
Főleg ha 150 kilós, pattanásos, és kivirít a varjúfészek a hóna alól:)
3/16 anonim válasza:
A lányok soha nem kezdeményeznek, vagy ha igen akkor azok vágósúlyban vannak/és/vagy bűnrondák...
4/16 anonim válasza:
Engem nagyon nem hatna meg sőt sztem nem gáz ha egy lány kezdeményez.főleg azért gondolom így mert csajozás tekintetében nem vagyok túl magabiztos és eléggé tapasztalatlan vagyok.és ha nálam kezdeménmyezne 1 lány örülnék is neki így:D
5/16 anonim válasza:
jah de nem olyan lányak örülnék akiket már jelemeztek előttem:D
6/16 gyuribacsika válasza:
Én is örülök az ilyen lányoknak bár ritkák.
7/16 anonim válasza:
nekem az is elég, ha tudatja velem hogy zöld utat ad az udvarláshoz.
8/16 anonim válasza:
En lany vagyok es kezdemenyeztem egy olyan fiunal, akinek mellesleg meg soha nem volt baratnoje. Es tudod hogy reagalt? Hat sehogy! Pedig annyi fiu jelezte mar hogy jarna velem. De o semmi, holott ezelott belem volt habarodva. Es azzal nem ertek egyet, hogy csak a csunya csajok kezdemenyeznek. Engem nem tartanak csunyanak,sot.... Megis kezdemenyeztem...
17/L
9/16 anonim válasza:
Jobban örülnék, ha csak *egyértelmű* jelét adná annak, hogy szabad a pálya, és meghagyná nekem a saját szerepemet.
Egy hirtelen lerohanás esetén egyébként valószínűleg nem tudnám, hogy mit kezdjek a helyzettel, mert annyira abszurdnak találom. Sajnos volt már példa ilyenre.
10/16 anonim válasza:
Szerintem sem feltétlen a csunya lányok kezdeményeznek. A mostani férfiak nem sürün lépnek igy nagyrészt már kénytelenek a nök tenni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!