Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Mi a velemenyetek arrol, ha egy lany kezdemenyezne? Nektek az mar "sok lenne" vagy inkabb elveznetek a helyzetet, hogy nem kell tenni semmit? Esetleg ezt mar jelnek szanta?

Figyelt kérdés

es honnan tudom, ha van eselyem? mert volt egy srac, aki mondhatni, hogy eleg meno a suliban, es eddig nem is hittem volna, hogy tudja, hogy a vilagon vagyok... igazabol egyszer mar nekem jott veletlenul, kedvesen bocsanatot kert... most meg mondta, hogy kellenenek kepek az evkonyvbe a tanccsoport tagjairol, meg engedem-e, hogy lefotozzon... nos, ami azt illeti, az evkonyvben nem hinnem, hogy mi benne lennenk, mivel nem vagyok vegzos, es nem tudok rola, hogy felkertek volna a csoportot (kapcsolatban vagyok az evkonyv szerkesztokkel)

mondta, hogy nagy rajongoja a tanc csoportunknak.

Es teloval fotozott, es evkonybe azert digitalis geppel szoktak...

Szerintetek csak kifogas volt? lehet, hogy bejovok neki?

Lehet, hogy ertelmetlennek hangzik ez az egesz, de nagyon halas lennek, ha valaki tudna hasznalhato tanacsot/tippet adni

(18 l)

2011. máj. 11. 19:22
 1/2 A kérdező kommentje:
*vagy is velem egyutt fotozkodott
2011. máj. 11. 19:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Normális, értelmes fiúknak ezzel semmi bajuk, kezdeményezz nyugodtan. Ha egyedül csak az lesz a baja, hogy te kezdeményeztél, akkor hagyd is a fenébe, mert hülye. :)

Amúgy meg:

[link]

2011. máj. 11. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!