Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek errol?

Figyelt kérdés
A csaj szakít velem, arra fogja hogy nem szeret. A csaj megánja másnapra, ezt nekem ismegmondja, azt monom hogy lehet rajta változtatni. Szuleinél menthetetlenul bevágódok, ezért az anyja telebeszéli a csaj fejét, hogy jojjon vissza hozzám. A csajnak annyit beszélnek, hogy megin meggondol magát, hogy mégse szeret. Erre 2 napra kimegyunk. Móka kacagás (itt mondom a változtatós cuccot), tisztára mint járás elott. Hazakísérem. Alakulnak a dolgok-gondolom én-hát másnam megint kihívom. Fáj a feje látni sem akar. Rendesen felcseszodok rá, de kozben nagyon szeretem. Már le se szar, azóta más barátnom van, rajta is átment pár pasi. De, mindig amikor elmegyunk egymás mellett egymás szemébe nézunk (ohne mosoly). Néha azon kap, hogy bámulom, néha meg o bámul enegem. Világért se szólnánk egymáshoz (utoljára kb egy honapja beszéltem vele, amikor vmi bulit szervezett, ahova én is meg lettem hívva).
2011. nov. 1. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:
njem rtem it ondtal már kajak vélemenyem ez.
2011. nov. 1. 21:55
 2/8 A kérdező kommentje:
A csaj szakít velem, arra fogja hogy nem szeret. A csaj megbánja másnapra, ezt nekem is megmondja, azt mondom hogy lehet rajta változtatni. Szuleinél menthetetlenul bevágódok, ezért az anyja telebeszéli a csaj fejét, hogy jojjon vissza hozzám. A csajnak annyit beszélnek, hogy megint meggondolja magát, hogy mégse szeret. Erre 2 napra kimegyunk. Móka kacagás (itt mondom a változtatós cuccot), tisztára mint járás elott. Hazakísérem. Alakulnak a dolgok-gondolom én-hát másnam megint kihívom. Fáj a feje látni sem akar. Rendesen felcseszodok rá, de kozben nagyon szeretem. Már le se szar, azóta más barátnom van, rajta is átment pár pasi. De, mindig amikor elmegyunk egymás mellett egymás szemébe nézunk (mosoly nélkul). Néha azon kap, hogy bámulom, néha meg o bámul enegem. Világért se szólnánk egymáshoz (utoljára kb egy honapja beszéltem vele, amikor vmi bulit szervezett, ahova én is meg lettem hívva).
2011. nov. 1. 21:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Hehe tényleg úgy nézett ki mintha a Google fordítóból húzták volna elo.
2011. nov. 1. 21:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Határozott.
2011. nov. 1. 22:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Majdnem... olvasd el ujra a kérdést...
2011. nov. 1. 22:46
 6/8 anonim válasza:
nekem a volt pasim volt ilyen :/
2011. nov. 2. 11:13
 7/8 anonim válasza:
megoldas menj le hídba hajolj at a lábad kozoztt és ragd meg a segg szorod
2011. nov. 4. 00:38
 8/8 anonim válasza:
XD
2011. nov. 4. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!