Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek errol a lanyrol?
2,5 honapot volam egyutt vele,elvettem a szuzesseget,nagyon szeretett engem.De aztan szakitottam vele mert kiszerettem belole,elmult a szikra,aztan egy het mulva osszejottem egy masik lannyal..O meg azzal a gyerekkel talalkozott akivel az egyik exbaratnom megcsalt meg regebben szolval nembirom azt a gyereket.:S most ezt direkt csinalja? Meg akarmikor talalkozok ezzel vele..latom rajta hogy tok jol elvan nelkulem es folyton csak nevet,meg jokdedve van..Viszont multkor koszontem neki es alig akart visszakoszonni..ennyire haragszik ram??
L16
F17
Amúgymeg, jah van alapja a csajnak haragudni rád.
Felpróbáltad aztán eldobtad, neked ez hogy esne kiskcsg?
Te egy hét után másik csajjal hetyegsz, ő meg nem lehet mással? Te hülye vagy. Csajozás helyett inkább tanulj valamit az életről.
Lehet csak szimplán megtetszett neki az a srác, és azt se tudja, hogy ismered, vagy milyen a viszonyotok. Az is lehet, hogy direkt, bár nem hiszem, hogy ekkora hatással voltál a csajra. Szimpláne le vagy tojva, és minek köszönjön neked, ha egy paraszt voltál vele?
Attól még nem biztos, hogy direkt csinálja, miért ne tetszhetne neki a srác?
Ha direkt csinálja, ha nem, én nem tudom elítélni miatta. Te voltál neki az első, te elhagytad, ráadásul hamar összejöttél mással, amit én picit megalázónak éreznék, szóval te sem voltál tekintettel rá, neki sem kell rád tekintettel lennie. Igazából semmi közöd hozzá, hogy mit (miért) csinál, ne haragudj.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!