Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek ilyen lányról?
Akartam ettől a lánytól valamit,de most nézem hogy van barátja.Barátja van,de ilyeneket tesz ki Facebookon:
-Lájkold ha tetszem neked.
-Aki ezt lájkolja annak szimpatikus vagy.
-Bökj ha meg szeretsz.
Lehet bennem van a hiba,és csak én látom ezt rossznak,nincs ebben semmi szokatlan,de ha nekem lenne barátnőm,ilyeneket nem tennék ki.Esetleg komolytalan a csaj:)
Most akkor elárulok valamit. És adnák egy jótanácsot. A fészen látott tartalmakat SOHA ne vegyed készpénznek.
Én pár hete kiraktam, hogy kapcsolatban vagyok. Persze nem vagyok azóta sem, csak sok volt a kéretlen levél, ismerősök 'felajánlkozása'. Ezért jobbnak láttam, ha kiteszem, és így nyugalmasabb lesz. Csak a barátaim kérdeztek rá, hogy mégis mi fene ez, miről maradtak le. Sokan lájkolták is. Nagyon durva szerintem, hogy ami azon az oldalon folyik, azt az emberek úgy benyalják, ahogy van. Azóta persze nem is irogatnak nekem, aminek örülök.
Szóval lehet, hogy ő is csak úgy kitette, mint ahogy én is pár hete. Kérdezd meg tőle, nem veszíthetsz semmit.
Ahogyan a régi bölcsesség tartja:
az a nő foglalt, amelyiken éppen fekszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!