Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek ilyen lányról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Akartam ettől a lánytól valamit,de most nézem hogy van barátja.Barátja van,de ilyeneket tesz ki Facebookon:

-Lájkold ha tetszem neked.

-Aki ezt lájkolja annak szimpatikus vagy.

-Bökj ha meg szeretsz.

Lehet bennem van a hiba,és csak én látom ezt rossznak,nincs ebben semmi szokatlan,de ha nekem lenne barátnőm,ilyeneket nem tennék ki.Esetleg komolytalan a csaj:)

2011. jún. 28. 11:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég érdekes, de szerintem csak az önbizalmát akarja növelni:D vagy szereti ha körberajongják a fiuk:P
2011. jún. 28. 11:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem szimpatikus.
2011. jún. 28. 11:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Most akkor elárulok valamit. És adnák egy jótanácsot. A fészen látott tartalmakat SOHA ne vegyed készpénznek.

Én pár hete kiraktam, hogy kapcsolatban vagyok. Persze nem vagyok azóta sem, csak sok volt a kéretlen levél, ismerősök 'felajánlkozása'. Ezért jobbnak láttam, ha kiteszem, és így nyugalmasabb lesz. Csak a barátaim kérdeztek rá, hogy mégis mi fene ez, miről maradtak le. Sokan lájkolták is. Nagyon durva szerintem, hogy ami azon az oldalon folyik, azt az emberek úgy benyalják, ahogy van. Azóta persze nem is irogatnak nekem, aminek örülök.

Szóval lehet, hogy ő is csak úgy kitette, mint ahogy én is pár hete. Kérdezd meg tőle, nem veszíthetsz semmit.

2011. jún. 28. 11:45
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm..na pont itt volt fent fb-n.megkérdeztem,írta hogy járnak,már 1 hónapja.ne haragudjatok,de akkor is nekem ez fura hogy van barátja és ilyet rak ki,nem elég neki az ha a barátja szereti,vagy felakarja magára hívni a figyelmet.számít neki mások véleménye:)..
2011. jún. 28. 11:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Na, helyes. Vagy is az, hogy megkérdezted. Hát én sem örülnék neki, ha lenne barátom, és az kirakna ilyeneket. Szóval szerintem nem veszítesz semmit. Legalább ezt megtudtad, levonhatod a következtetéseket...
2011. jún. 28. 11:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Ebből is látszik, hogy komolytalan a lány is, meg a kapcsolat is!
2011. jún. 28. 11:56
 7/8 anonim válasza:

Ahogyan a régi bölcsesség tartja:

az a nő foglalt, amelyiken éppen fekszenek.

2011. jún. 28. 11:58
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi.látom nem néz ki hosszútávú kapcsolatnak a dolog.mintha csak szórakozásból lennének együtt..
2011. jún. 28. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!