Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FONTOS! 1 lányról van szó! Vmi tanács?
Figyelt kérdés
Szal van 1 lány aki annyi mint én (16) És van egy idősebb pasija (20+). Ha dumálunk érezzük a rezgést meg szexuálisan is vonzódunk! Nem tudom h szűz-e még v sem de ha összejönnék vele félek h nem lennék elég neki odalent! (11cm hosszú és 4cm átmérőjű) Szal félek h kevés lennék neki etéren! Segítsetek!2011. szept. 15. 15:49
1/7 anonim válasza:
kicsi lennél mint a hangya a hangya bolyba!
2/7 anonim válasza:
figyelj. a csajoknál a testiség csak másodlagos. hogyha beléd szeret már nem fogja érdekelni hogy mekkora vagy odalent. csak akkor számít ez ha érzelem nélkül csináljátok
3/7 anonim válasza:
NAh jó ez rossz példa volt inkább mint tű a széna kazalba!
4/7 A kérdező kommentje:
Kösz! :( Ezek alapján akkor kerüljem a csajt???
2011. szept. 15. 15:54
5/7 anonim válasza:
Ne ha kicsi leszel neki úgyis meg fogja említeni !
6/7 anonim válasza:
ha van barátja,akkor te mért szeretnéd hogy szakitson vele? lehet h szeretik egymást:) ezt meg hogy vonzódtok lehet,hogycsak te érzed igy:) mikor szerems vag érezhetsz igy:) szerintem hát nemtudom,,attol fugg h a volt pasijainak mekkora volt,de ha igazan szeretne nem a méreted érdekelné:) L/14
7/7 anonim válasza:
le kell vágni a farkadat, péniszgnómod van :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!