Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondoltok egy ilyen lányról? Bővebben lent.
Aki sokat várt egy komoly kapcsolatra, nem jött össze neki egyáltalán, mert más, mint a többi. Nem ivott, nem dohányzott, nem kavart szerelem nélkül senkivel. Most viszont egy kis törődésért olyanba is belemenne ami kevésbé komoly. Pl. csak pár hétig tartana vagy csak barát és szerető egyszerre mégsem szerelem.
Még csók sem volt, talán kicsit lazítani kéne és szórakozni, de nem tudom, hogy rávinne-e a lélek... 8|
20/l
Azt gondolom hogy nem egy büdös rib@nc!
16/F
Egyáltalán nem elítélendő, sőt ....
A választ a problémádra te is megadtad: szórakozz, ismerkedj.
A vélemény olyan mint a s*gg, mindenkinek van. Miért kéred ki mások véleményét arról hogy éld az életed? Szerintem mindenki azt csinál amit akar.
Ha szeretnél olyan kapcsolatot amilyet írtál akkor én nem ítéllek el érte.
ma 21:16
Nem jól emlékszel, nézd már meg szerinted ennek van értelme amit leírtál? Szájhagyomány útján terjed ez is?
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.
Azt, hogy ilyenkor már nem fog rávinni a lélek a váltásra, ahogy írtad is.
Amint majd azt látod, hogy valaki közelít feléd "nem túl komoly" szándékkal, le fogod rázni, mondván nem azért vártál X évet, hogy egy ilyen senkiházi kapjon meg.
26F
Én személy szerint nem kezdek olyan lányokkal, akikről tudom, hogy volt/van "jaj, jó ideje nincs senkim, ezért megd*gatom magam az első f@sszal, ami szembejön"-korszaka...
Jól írta a 21:16-os, hogy az ilyet hívják szeretetk*rvának. Nagyon szánalmas állatfaj, de ez csak az én véleményem.
Csak azt tudom javasolni, hogy légy nyitottabb, felszabadultabb (de ezalatt nem a rövid "csak d*gás" kapcsolatokat értem!). Azaz járj el szórakozni, ne legyél feszengő, még randikra is eljárkálhatsz (nem kötelező pár randi után összejönni valakivel), és akkor hátha találsz egy olyan valakit, akivel komolyabbra is lehet tervezni. De ne a kétségbeesés vezessen, mert akkor tuti, hogy nem fogsz normális srácot találni.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!