Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt. Érdekes személyiségű. Nagyon csinos, közvetlen és barátságos, mindig őszinte és nyers. Nem kertel, kimondja amit gondol még akkor is ha mások ezért megutálják. Mégis többségében szeretik és bizalommal fordulnak hozzá mert mindenkinek segít. Mégis mindig azt mondja magára hogy ő egy szörnyű ember és ha a saját haszna kerülne szóba gondolkodás nélkül átgázolna akárkin. Mindig mosolyog nem egy filozófikus alkat, sőt utálja ha valaki sokat gondolkodik valamin, mindig a jelennek él, vidám, laza és optimista. Békés és nyugodt sosem idegeskedik de ha kell olyat tud szólni hogy beléd fojtja a szót. Szeret bulizni, bírja az alkoholt nem dohányzik és nagyon nehéz átverni. hirtelen haragú de könnyen megbocsát.
Próbáltam nem csak a jó tulajdonságait leírni hogy ne legyen olyan ideális. Nagyon szimpatikus nekem hogy kezdeményezhetnék?
A nyerset nem úgy értem hogy tapló. Hanem hogy kertelés nélkül megmondja a barátnőjéének hogy: Bocs de ez a ruha nem áll jól neked. Nem mondja neki, hogy jaj... izé nem is tudom ez a szín nem megy a hajadhoz vagy a fazonja őőő. Nem rossz deeee. Nem kertel hanem kimondja amit gondol és szerintem ez építő.
2011. aug. 25. 15:51
4/13 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes próbálkozni nála, mert a rossz tulajdonságai túltesznek a jó tulajdonságain. Átgázolna bárkin? Ami a szívén az a száján? Fél a jövőtől? Idegbeteg? Önsajnáltató? Nekem ezek közül egy is elég a nemhez, de nem is rólam van szó. Viszont tanácsot nem tudok adni, mert az ilyen lányok kiszámíthatatlanok, nem lehet tudni, hogy éppen mi kell nekik. Valószínűleg mindig más.
2011. aug. 25. 15:52
5/13 anonim válasza:
nem kell tulbonyolitani,beszélgessetek hivd el valahová.
2011. aug. 25. 15:53
6/13 A kérdező kommentje:
Istenem de sok hülye ember van... Az hogy valaki a jelennek él nem azt jelenti hogy fél a jövőtől hanem hogy nem aggodalmaskodik folyton azon hogy mi lesz ha... Önsajnálatról szó nem volt és mint mondtam nem idegbeteg hanem pont hogy mindig nyugis... Nem tudom honnan veszed a hülyeségeid. Az meg hogy hirtelen haragú nem azt jelenti hogy ordibál meg kiabál. Hanem pont hogy semmibe vesz.
2011. aug. 25. 15:55
7/13 A kérdező kommentje:
Az átgázolna bárkire meg egy példa. Mesélte hogy a barátnőjével közösen mennek szóbelizni nyelvvizsgára. Ha például a barátnője bénázna nem feltétlen azon igyekezne hogy kihúzza a csávából és ezzel lerontsa az eredményeit hanem inkább a saját sikere érdekében teljesítene a lehető legjobban. De ez nem átgázolás... Nem az ő dolga lenne hogy a másiknak ilyen szituációban segítsen. Fel kéne készülni rendesen és nem lenne gáz... -.-
2011. aug. 25. 15:58
8/13 anonim válasza:
én is ilyen vagyok leszámítva azt hogy átgázolok másokon és hogy bunkó, és szerintem az a legjobb módja, hogy elhívod ketteben valahová valami extrémebb helyre amit mindeketten szerettek biztos van ilyen
2011. aug. 25. 15:58
9/13 anonim válasza:
Akkor viszont kapd be, ha ilyen a stílusod. Seg.gfej.
2011. aug. 25. 16:06
10/13 anonim válasza:
Hallod akkor dönts egyedül na jó itt kérdezősködsz azt még le is @szol minket amikor mi segíteni akarunk ?
Jó erevan ez a hely hogy kérdez de ilyen p@rsztul válaszolni pfff!!!Gondolom te is csak egy ilyen kis flegma nyál gép vagy akit leg szívesebben úgy fel rúgnék hogy nem esik vissza!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!