Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről a lányról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a lányról?

Figyelt kérdés
Volt egy kissebb nézeteltérésünka barátnőmmel, olyan hullámvölgy. Felhivtam, hogy találkozhatnánk-e és megbeszélhetnénk a dolgot. Erre ő bevágja, hogy nem tud találkozni, mert elhivta bulizni az unokatesója.
2011. okt. 3. 11:36
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Igen, tehát bulizni megy mert meghívták, na és? Más alkalom soha többé nem lesz rá, csak ez?
2011. okt. 3. 11:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Fontosabb elmenni bulizni, mint megbeszélni a problémákat?
2011. okt. 3. 11:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Néha igen.

Halogató stratégia. egyszerűbb az.

2011. okt. 3. 11:43
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Hát ne haragudj, de én is bulizni mennék el, mert találkozni veled akármikor lehet, de a bulit nem fogják átrakni más alkalomra, szóval magától értetődő a döntése.
2011. okt. 3. 11:43
 5/9 A kérdező kommentje:
Bulizni nem lehet elmenni bármelyik nap? Mennyi hülyep.csa.
2011. okt. 3. 11:47
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Miért nem beszélitek meg előtte 1 órával a problémát normális hangnemben, hogy n vegyétek el egymát kedvét a szórakozástól és mentek el együtt?
2011. okt. 3. 11:50
 7/9 napietus ***** válasza:
68%
mit gondolnék? beszélgetni lehet előtte is, utána is, miért pont csak akkor szeretnél vele beszélni, mikor az unokatesójával van programja? engem elhívna az unokatesóm BÁRHOVA, én se mondanám le egy pasi nyafija miatt sem.
2011. okt. 3. 12:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nem tudtátok ott helyben, veszekedés közben megbeszélni, nem hiszem, hogy olyan sokat számítana még egy napot szánni a lehiggadásra.
2011. okt. 3. 15:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az egyik válaszoló írta: halogató stratégia. Ha nagyon akarna, tudna veled találkozni pár órával a buli előtt, de ezek szerint nem akar. Gondolom még nem tudja, mit mondjon, vagy le akar higgadni. Ha fontos neked a lány, várj amíg ő is "beszélgetőképes" lesz, ha nem, akkor hagyd.
2011. okt. 3. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!