Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok az ilyen lányról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az ilyen lányról? Azt hiszem, egy söpredék, de döntsétek el ti.

Figyelt kérdés

szóval, van egy srác, meg van ő, és végülis szeretik, szerették egymást, annyi szépséghibával, hogy a srác jobban.

ő rákezd arra, hogy ő egy büszke lány, ezért valamit nem bocsát meg a fiúnak (egy tényleg apró hazugságot).

a srác több, mint egy teljes évet teper, tényleg, tényleg, nagyon őszintén bánja, feladja, feláldozza a lányért mindenért, boldogan, csak végre tisztázódjon a kapcsolatuk, élete romokban hever, mert mindent ezért a lányért csinál, csinált.

aztán, egy nap, a srác már nagyon meg akarta beszélni a lánnyal a dolgokat, és a lány apjának eldurrant az agya, úgy elverte, hogy a gyerek még hazament, de később kómába került, műtéten esett át.

megkérdeztem a lányt, miért csinálta ezt? erre azt a választ adta:

"hát mert hazudott, miért bocsássam meg??" erre mondtam, hogy de hát mennyit tett azért, hogy helyrehozza a hibát.

kérdeztem még, hogy miért nem próbálta megbeszélni vele ezt az egészet?

erre:

"még a végén neki lett volna igaza, hát inkább haltam volna meg, minthogy neki adjak igazat, azt már nem!"

ilyenkor volt az, hogy majdnem pofánb*sztam izomból.

ennyire érzéketlen és egoista ribanccal én nem találkoztam...

egy ember kórházba került, meg persze mindent feladott érte, az ő csökött agyában pedig csak az ragadt meg, hogy "hazudott, meg jajj, még a végén én "vesztek"."

mit gondoltok, mit kellett volna tennem, és mi a véleményetek??

2011. szept. 6. 21:02
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
hagyd ott ez a liba nem 100 -as csak tönkre teszi az életed!!! 18/ lány
2011. szept. 6. 21:07
 2/26 A kérdező kommentje:
a haveromról van szó (a fent leírt srác), pontosabban inkább barátomról, az egész történetet hallgattam hónapokon át, szóval megértem, hogy elfogult vagyok, és lehet rosszul látom a helyzetet, de nem tudom elhinni, hogy valaki ilyen legyen, mint ez a lány.
2011. szept. 6. 21:08
 3/26 anonim ***** válasza:
59%
A versenyszellem az.... :D Ezért kell jól megismerni azt akivel összejössz.
2011. szept. 6. 21:09
 4/26 anonim ***** válasza:
hány éves a szerencsétlen pasi? :D
2011. szept. 6. 21:11
 5/26 anonim ***** válasza:
és a csaj? a kortol is függ köszi a választ :)
 6/26 anonim ***** válasza:
27%

Még rögtön az elején ott kellett volna hagynod a büszkeségével együtt.

Sajnálom, hogy ennyit szenvedtél egy ilyen kis k***a miatt. :(

7/26 anonim ***** válasza:
62%
a barátod fejében elég érdekes kép lehetett erről a csajról..mert aki egy ilyet megcsinál, annak gondolom nem ez az egyetlen jellemhibája. a csaj egyértelműen egy szánalmas kis pi.csa..igazibol teljesen mindegy h mi lett a vége, mert aki ilyet csinál az exével, az nem hiszem h szerette. nem iigy kellett volna végződni, elég gerinctelen a csajtól ez, de szerintem még mindig jobb, mintha a barátod uujra összejött volna vele..csak gondolj bele, milyen lehet egy ilyen csaj a mindennapokban pfujj..:/ 15/L
2011. szept. 6. 21:16
 8/26 anonim ***** válasza:
21%

Srác vok szal nem tehetem de lécc b@szd pofán könyökkel helyettem a ribancot4

Az apját ha ismerném biztos nemes szándékkal péppé verném... lánya varbár intelligenciával rendelkező szánalmas csicskája :D

2011. szept. 6. 21:19
 9/26 cynic ***** válasza:
51%
azt mondom, megérdelmi!
2011. szept. 6. 21:21
 10/26 anonim ***** válasza:
40%

egy kis hibajavítás :)

'varbár=barbár

2011. szept. 6. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!