Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen lányról? Azt hiszem, egy söpredék, de döntsétek el ti.
szóval, van egy srác, meg van ő, és végülis szeretik, szerették egymást, annyi szépséghibával, hogy a srác jobban.
ő rákezd arra, hogy ő egy büszke lány, ezért valamit nem bocsát meg a fiúnak (egy tényleg apró hazugságot).
a srác több, mint egy teljes évet teper, tényleg, tényleg, nagyon őszintén bánja, feladja, feláldozza a lányért mindenért, boldogan, csak végre tisztázódjon a kapcsolatuk, élete romokban hever, mert mindent ezért a lányért csinál, csinált.
aztán, egy nap, a srác már nagyon meg akarta beszélni a lánnyal a dolgokat, és a lány apjának eldurrant az agya, úgy elverte, hogy a gyerek még hazament, de később kómába került, műtéten esett át.
megkérdeztem a lányt, miért csinálta ezt? erre azt a választ adta:
"hát mert hazudott, miért bocsássam meg??" erre mondtam, hogy de hát mennyit tett azért, hogy helyrehozza a hibát.
kérdeztem még, hogy miért nem próbálta megbeszélni vele ezt az egészet?
erre:
"még a végén neki lett volna igaza, hát inkább haltam volna meg, minthogy neki adjak igazat, azt már nem!"
ilyenkor volt az, hogy majdnem pofánb*sztam izomból.
ennyire érzéketlen és egoista ribanccal én nem találkoztam...
egy ember kórházba került, meg persze mindent feladott érte, az ő csökött agyában pedig csak az ragadt meg, hogy "hazudott, meg jajj, még a végén én "vesztek"."
mit gondoltok, mit kellett volna tennem, és mi a véleményetek??
Még rögtön az elején ott kellett volna hagynod a büszkeségével együtt.
Sajnálom, hogy ennyit szenvedtél egy ilyen kis k***a miatt. :(
Srác vok szal nem tehetem de lécc b@szd pofán könyökkel helyettem a ribancot4
Az apját ha ismerném biztos nemes szándékkal péppé verném... lánya varbár intelligenciával rendelkező szánalmas csicskája :D
egy kis hibajavítás :)
'varbár=barbár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!