Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok az ilyen lányról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az ilyen lányról? Azt hiszem, egy söpredék, de döntsétek el ti.

Figyelt kérdés

szóval, van egy srác, meg van ő, és végülis szeretik, szerették egymást, annyi szépséghibával, hogy a srác jobban.

ő rákezd arra, hogy ő egy büszke lány, ezért valamit nem bocsát meg a fiúnak (egy tényleg apró hazugságot).

a srác több, mint egy teljes évet teper, tényleg, tényleg, nagyon őszintén bánja, feladja, feláldozza a lányért mindenért, boldogan, csak végre tisztázódjon a kapcsolatuk, élete romokban hever, mert mindent ezért a lányért csinál, csinált.

aztán, egy nap, a srác már nagyon meg akarta beszélni a lánnyal a dolgokat, és a lány apjának eldurrant az agya, úgy elverte, hogy a gyerek még hazament, de később kómába került, műtéten esett át.

megkérdeztem a lányt, miért csinálta ezt? erre azt a választ adta:

"hát mert hazudott, miért bocsássam meg??" erre mondtam, hogy de hát mennyit tett azért, hogy helyrehozza a hibát.

kérdeztem még, hogy miért nem próbálta megbeszélni vele ezt az egészet?

erre:

"még a végén neki lett volna igaza, hát inkább haltam volna meg, minthogy neki adjak igazat, azt már nem!"

ilyenkor volt az, hogy majdnem pofánb*sztam izomból.

ennyire érzéketlen és egoista ribanccal én nem találkoztam...

egy ember kórházba került, meg persze mindent feladott érte, az ő csökött agyában pedig csak az ragadt meg, hogy "hazudott, meg jajj, még a végén én "vesztek"."

mit gondoltok, mit kellett volna tennem, és mi a véleményetek??

2011. szept. 6. 21:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
62%
A lany egy sopredek, a fiu viszont buta volt. Bocsi, nem akarok senki lelkebe gazolni, de igy gondolom akkor is. tobb mint egy evig teperni??? Sracok, legyen mar eszetek, egy lany se er ennyit. Amelyik erne ennyit, az nem fogja magat felhuzni valami hulyesegen, vagy ha megis, akkor par nap alatt megbocsat.
2011. szept. 8. 18:23
 22/26 anonim ***** válasza:
75%
Ja szemét a csaj de a haverodnak sem volt esze!Szerelem egy dolog de nem tehetjük zsebre az agyunk!Egy lány sem ér ennyit reméljük h a haverod ebből tanult!Sajnos ilyen emberek mindig vannak,voltak,lesznek nekünk kell odafigyelni!Sajnálom a haverod!
2011. szept. 8. 18:55
 23/26 anonim ***** válasza:
81%
Hááát nekem gyanús a haverod, elég valószínű, hogy a csaj zaklatásnak vette a kitartását, mivel nem szerette. Persze nem kellett volna játszani az érzéseivel és a veréssel sem értek egyet, de ha nem akarta békén hagyni a haverod akkor magának kereste a bajt.
2011. szept. 8. 19:58
 24/26 anonim ***** válasza:
50%

Arcon köpni megalázóbb mint ráverni. Azt kellett volna.

Ráadásul nőt SEMMILYEN körülmények között nem verünk le.

2011. szept. 8. 20:22
 25/26 anonim válasza:
Az apját fel kéne jelenteni..
2013. máj. 18. 09:24
 26/26 anonim ***** válasza:
1 évig teperni valaki után aki hallani se akar az illetöről az zaklatás, uram bocsá nem csodálom hogy megverték nem kellet volna enyire de ha valaki nem akarja megérteni a dolgokat mit lehet vele kezdeni. Nem igaz hogy 1 évig nem volt 1 józan pilanata.
2013. máj. 18. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!