Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt. Érdekes személyiségű. Nagyon csinos, közvetlen és barátságos, mindig őszinte és nyers. Nem kertel, kimondja amit gondol még akkor is ha mások ezért megutálják. Mégis többségében szeretik és bizalommal fordulnak hozzá mert mindenkinek segít. Mégis mindig azt mondja magára hogy ő egy szörnyű ember és ha a saját haszna kerülne szóba gondolkodás nélkül átgázolna akárkin. Mindig mosolyog nem egy filozófikus alkat, sőt utálja ha valaki sokat gondolkodik valamin, mindig a jelennek él, vidám, laza és optimista. Békés és nyugodt sosem idegeskedik de ha kell olyat tud szólni hogy beléd fojtja a szót. Szeret bulizni, bírja az alkoholt nem dohányzik és nagyon nehéz átverni. hirtelen haragú de könnyen megbocsát.

Próbáltam nem csak a jó tulajdonságait leírni hogy ne legyen olyan ideális. Nagyon szimpatikus nekem hogy kezdeményezhetnék?

17/F

2011. aug. 25. 15:44
1 2
 11/13 Tony ***** válasza:
ez egy nárcisz vigyáz vele,vagy inkább hagyd
2011. aug. 25. 16:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Kincs..ritka az ilyen őszinte lány.Légy te is olyan.mint ő..Hidd el,igazán értékes lány lehet..Beszélgess vele,és tanulj tőle.
2011. aug. 25. 17:22
 13/13 heloka ***** válasza:

hasonló embernek tartom magam mint a befűzni kívánt alany:)

szóval ha meghallgatsz még ennyi kiábrándító komi után akkor adok 1-2 tippet:))

mivel még a mi véleményünket is kikéred túlgörcsölsz a dolgon. legyél laza, spontán. csinálj randomra valami vicceset (de vigyázz nehogy kínos helyzetbe kerülj)

nevettesd meg sűrűn.

figyelj azokra amiket magáról mesél, hízelgő, ha vissza tudsz neki valamit mondani azokból.

ja és kezdeményezés:

- elég meleget mondanak a hétvégére. megeszünk egy fagyit valamikor?

legyél nagydumás:) de még egy dolog. attól hogy imponálni szeretnél neki, magadat kell adnod:) csak őszintén, mint ő:))

remélem segítettem 17L

2011. aug. 25. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!