Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek errol a lanyrol?
Figyelt kérdés
2,5 honapot volam egyutt vele,elvettem a szuzesseget,nagyon szeretett engem.De aztan szakitottam vele mert kiszerettem belole,elmult a szikra,aztan egy het mulva osszejottem egy masik lannyal..O meg azzal a gyerekkel talalkozott akivel az egyik exbaratnom megcsalt meg regebben szolval nembirom azt a gyereket.:S most ezt direkt csinalja? Meg akarmikor talalkozok ezzel vele..latom rajta hogy tok jol elvan nelkulem es folyton csak nevet,meg jokdedve van..Viszont multkor koszontem neki es alig akart visszakoszonni..ennyire haragszik ram??
L16
F17
2011. máj. 26. 11:19
11/14 anonim válasza:
Te most tényleg annak örülnél, hogy ha minden csaj, akivel jársz, vagy akire épp váltasz 2 hét után, halálosan megsiratná, hogy otthagytad? Neked már új csajod van 1 hét után, ő meg szenvedjen miattad, akkor aztán hízna a májad, hogy de vagány csávó vagy, mi? Sggfej.
13/14 anonim válasza:
az ilyen férfiaktól mentsd meg uram a nőket!
14/14 anonim válasza:
"Férfiaktól"? Hol van a kérdező egy férfihoz képest? Inkább kisfiú még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!