Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen lányról?
egy kapcsolatban így viselkedik:
nagyon érzékeny,gyakran sír(pityereg) még kis dolgokon is,gyakran lehet vele veszekedni,féltékeny (de nem folyt meg ezzel úgymond),könnyen felidegesíthető és ilyenkor beszélhet csúnyán ( mármint nem káromkodás csak a párjával csúnyán),nagyon értetetlen és általában komolytalan(de amikor kell akkor komoly).
kedves,aranyos,önfeláldozó,önzetlen,végsőkig hűséges,a párjának próbál mindent megadni minden téren,szeret kedveskedni bármivel a párjának,jól lehet vele szórakozni meg viccelődni,bármiről lehet vele beszélni,megértő,mindig a párja mellett áll és segít neki,együttérző,alkalmazkodó,és nagyon sok szeretet tud adni.
Ti mit gondoltok ezekről?:/
köszii a válaszokat.bocsi hogy hosszú lett:)
Na most ez két ember, vagy pedig személyiségzavara van :)
Aki folyton sír, pityereg, minden hülyeségen összeveszik, értetlen, komolytalan, csúnyán beszél a párjával, bármin felhúzza magát, az hogy a fenébe kedves, aranyos, önzetlen, együttérző, és pláne hogy a jó édes fenébe alkalmazkodó? :D
Az első lánnyal nem lennék együtt, ha fizetne akkor sem. A második oké.
De hogy a kettő hogyan fér el együtt egy lányban, azt nem tudom :)
"nagyon érzékeny,gyakran sír(pityereg) még kis dolgokon is"
Ha nem ilyen hülyeségeken, meg nem állandóan, akkor ez...tetszene :$ Jó lenne megvigasztalni...
"gyakran lehet vele veszekedni,féltékeny (de nem folyt meg ezzel úgymond),könnyen felidegesíthető és ilyenkor beszélhet csúnyán ( mármint nem káromkodás csak a párjával csúnyán),nagyon értetetlen és általában komolytalan(de amikor kell akkor komoly)."
Ez már kevésbé :S
"kedves,aranyos,önfeláldozó,önzetlen,végsőkig hűséges,a párjának próbál mindent megadni minden téren,szeret kedveskedni bármivel a párjának,jól lehet vele szórakozni meg viccelődni,bármiről lehet vele beszélni,megértő,mindig a párja mellett áll és segít neki,együttérző,alkalmazkodó,és nagyon sok szeretet tud adni."
Ez is nagyon-nagyon tetszene, tökéletes lenne.
első:
köszi a választ:)
amúgy természetesen rólam van szó és hát nem tudom de ilyen vagyok:D lehet ellentétes tulajdonságok de megtalálhatóak bennem.persze mikor ideges vagyok vagy ilyesmi akkor nem vagyok aranyos de amúgy meg igen:)
szóval érteed:S:D
második:
hát jóó :D köszi a választ:)
harmadik:
köszii nekedis:)
de most nem külön van szó a dolgokról:S ha így mind együtt van akkor az úgy milyen?
amúgy még 3. hoz hozzászólva
nem tudom hogy mi számít már soknak meg idegesítőnek a sírásnál de van egy olyan érzésem hogy nálam már inkább zavaróó mint jó vigasztalni:/
+jó : beismerem a hibáim és próbálok rajta javítani kevés sikerrel mert nem vagyok elég kitartó:S könnyen feladok dolgokat és nincs önbizalmam. na ez most átment negativba na mind1xd
köszönöm neked is a választ:)
hát amúgy bika vagyok:D
és persze lány:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!