Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

egy kapcsolatban így viselkedik:

nagyon érzékeny,gyakran sír(pityereg) még kis dolgokon is,gyakran lehet vele veszekedni,féltékeny (de nem folyt meg ezzel úgymond),könnyen felidegesíthető és ilyenkor beszélhet csúnyán ( mármint nem káromkodás csak a párjával csúnyán),nagyon értetetlen és általában komolytalan(de amikor kell akkor komoly).

kedves,aranyos,önfeláldozó,önzetlen,végsőkig hűséges,a párjának próbál mindent megadni minden téren,szeret kedveskedni bármivel a párjának,jól lehet vele szórakozni meg viccelődni,bármiről lehet vele beszélni,megértő,mindig a párja mellett áll és segít neki,együttérző,alkalmazkodó,és nagyon sok szeretet tud adni.

Ti mit gondoltok ezekről?:/

köszii a válaszokat.bocsi hogy hosszú lett:)

2011. ápr. 15. 21:06
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Én 100%-ban ilyen vagyok sajnos, és akármit csinálok, nem tudok az első részen javítani :S Amúgy szerintem hosszú távon kiborítóak lehetünk :( Pedig nagyon tudok szeretni

23L

2011. ápr. 15. 21:22
 12/36 anonim ***** válasza:

Szivesen, nincs mit :)

Miért szoktál sírni? Mi miatt vagy ideges, nem tudod csak inkább figyelmen kívül hagyni?

Nem vagy egyedül azzal, hogy nincs önbizalmat. Mi kellene hozzá, hogy legyen? Ha van egy célod, akkor sem vagy kitartó? Biztos lehet rajta változtatni. Mindenképpen pozitív, ha változtatni szeretnél.

harmadik

2011. ápr. 15. 21:24
 13/36 A kérdező kommentje:

óó kedves előttem szólóó :)

igen hosszútávon szerintem is kiborító:/

bár a barátom egész jól bírja mégis lelkiismeret furdalásom van hogy ilyen vagyok :S próbálok változni de valahogy mégsee megy egyenlőre bár nem tudom hogy mennyi idő szükséges h meg tudjon valaki változni.félek h elüldözöm magam mellől pedig ő mindig olyan jó hozzám:(:)

2011. ápr. 15. 21:26
 14/36 A kérdező kommentje:
mármint az előző a 23L-nek ment:)
2011. ápr. 15. 21:26
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem fárasztóan idegbeteg, nem lehet rossz.
2011. ápr. 15. 21:31
 16/36 A kérdező kommentje:

Hát nagyon sok mindenen sajnos:/

inkább min nem szoktam:d ma pl nem sírtam csak kicsit könnyes lett a szemem azon hogy a barátom mondta h mikor volt 2 osztálytársával versenyen akkor őket hivták a bnői én meg nemis hívtam őt:( és ezen úgy elkeseredtem hogy szegény milyen rossz lehetett neki és tiszta lekiismeret furdalásom volt:/

és hát nem tudom így leírni sok dolgon inkább hoztam a mai pééldáát:)

és hát nem tudom könnyen fel lehet idegesíteni lehet fáratt vagyok vagy a suli miatt feszült vagy nemtudom :/ bár néha vissza tudom magam fogni ez már előrehaladás nálam:D és hát nincs önbizalmam pedig mindenki mondja h hülyeség stb de még sincs:/ nem tudom miéért de nincs.

és mindig olyan sokat íírok mint most is bocsi :D

2011. ápr. 15. 21:31
 17/36 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod neked is 21:31ees:)
2011. ápr. 15. 21:32
 18/36 anonim ***** válasza:

Kifelejtettél egy tulajdonságot:túlbuzgó:)

ez jött le belőled:)

2011. ápr. 15. 21:39
 19/36 A kérdező kommentje:

és az jó? :D

amúgy nem tudom szeretek beszélni meg kifejteni bővebben dolgokat főleg ezt h értehetőbb legyen:)

2011. ápr. 15. 21:42
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért nem olyan nagy dolog szerintem.

Próbáltál már egy kicsit hamarabb lefeküdni aludni? Lehet, hogy segítene a fáradtságodon, és nem lennél olyan gyakran ideges. Lehet, hogy nagyon általános tanácsnak látszik, de segíthet.

Rendes lánynak tűnsz...nem tudom, miért nincs önbizalmat, pláne, hogy barátod is van, csak nem véletlenül van veled.

Az pedig nagyon jó, hogy nem két sort írsz/mondasz, jó végre ilyet is látni :D

harmadik

2011. ápr. 15. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!