Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

egy kapcsolatban így viselkedik:

nagyon érzékeny,gyakran sír(pityereg) még kis dolgokon is,gyakran lehet vele veszekedni,féltékeny (de nem folyt meg ezzel úgymond),könnyen felidegesíthető és ilyenkor beszélhet csúnyán ( mármint nem káromkodás csak a párjával csúnyán),nagyon értetetlen és általában komolytalan(de amikor kell akkor komoly).

kedves,aranyos,önfeláldozó,önzetlen,végsőkig hűséges,a párjának próbál mindent megadni minden téren,szeret kedveskedni bármivel a párjának,jól lehet vele szórakozni meg viccelődni,bármiről lehet vele beszélni,megértő,mindig a párja mellett áll és segít neki,együttérző,alkalmazkodó,és nagyon sok szeretet tud adni.

Ti mit gondoltok ezekről?:/

köszii a válaszokat.bocsi hogy hosszú lett:)

2011. ápr. 15. 21:06
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
köszii a kedves szavakat harmadik:):D ez a név már rádragadt:p hát próbálni próbáltam. nem nagyon jött össze:S elvileg 10kor feküdnék le de valahogy mindig 11re sikerül de amúgy nekem sok alvásra lenne szükség mert ma is 10 órát aludtam és álmosan keltem reggel:S nem tudom pedig jóó lenne ha lenne önbizalmam mert emiatt is szoktam sírdogálni meg sokszor ebből jön a veszekedés féleség is:/
2011. ápr. 15. 21:51
 22/36 A kérdező kommentje:
kezdenek egyre kuszább mondataim lenni :S:D vagy fáradok vagy kezd kijönni az eredti énem mert általában úgy beszélek h így:D kicsit bonyolultan:D meg hát nem helyesen. úgy éértem új szavakat találok fel vagy teljes más szót mondok arra mint kéne:D vagy nem megfelelő személyben ragozok vagy ilyesmi:O meg ilyesmii néha vicces de néha már sok sajnos:S
2011. ápr. 15. 21:54
 23/36 A kérdező kommentje:
nem muszáály elolvasni a második üzimet tök lényegtelen :D
2011. ápr. 15. 21:55
 24/36 anonim ***** válasza:

Relax:)

Itt aztán pedig nem kell kapkodnod, nyugodtan gondolt át amit szeretnél mondani, aztán pötyögd le:)

Hány éves is vagy?bocs ha már írtad

2011. ápr. 15. 22:01
 25/36 A kérdező kommentje:

okéé:)

amúgy 15 vagyok de mindjárt szülinapoom májusban(:

2011. ápr. 15. 22:03
 26/36 anonim ***** válasza:

Az nem jó, ha túl sokat alszol, akkor én is fáradtan kelek, meg fáradt vagyok egész nap.

Nem beszélsz bonyolultan, azért lehet hosszabb mondatokat írni, hogy jobban ki tudjuk fejezni magunkat :D

Bocs, hogy ezt kérdezem, de hogy lesz abból veszekedés, hogy nem olyan sok az önbizalmad? A barátod gondolom azon van, hogy segítsen neked ebben is.

harmadik

2011. ápr. 15. 22:03
 27/36 A kérdező kommentje:

de ha 8 órát alszok akkor is álmos vagyok ha 9et akkor is ha 10et akkor is:D vagyis nem tudom a 10 ideális lenne csak előző nap nem aludtam csak 2-3 órát:)

hát hm. így hirtelen nem tudok példát mondani anélkül meg nemjóó mondjuk valamiről eszembe jut vagy feljön magamban h ronda vagyok vagy ez a baj magammal vagy az a baj és akkor mondja h dehogyis meg ne kezdjem megin és hogy áá.. és akkor én meg a szivemre veszem h tényleg megint kezdem és h szörnyü lehetek és akkor vagy elkezdek sírni . vagy pedig csöndben elvonulok és akkor meg undok leeszek :S bár ez nem veszekedés de most arra nem tudok példát mondani csak tudom h jött abból is már ki

2011. ápr. 15. 22:10
 28/36 A kérdező kommentje:

más barátomnál nem nagyon volt ilyen probléma mert beléjük nm voltam szerelmes nem szerettem ennyire őket:/

de nála mindig próbálok "tökéletes" lenni és minnél jobban próbálkozom annál rosszabb lesz:S

2011. ápr. 15. 22:13
 29/36 A kérdező kommentje:
most meeg átmegyek itt lelkizőősbe párkapcsolati gondokba /:
2011. ápr. 15. 22:14
 30/36 A kérdező kommentje:
köszönöm szépeen amúgy harmadik a válaszaid:)
2011. ápr. 15. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!