Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok errol? Normalis ez?
Figyelt kérdés
Ha mondom a paromnak,h szeretlek,o csak annyit mond,h enis!!Tudom,h szeret,mivel egy oleles,egy simogatas,csok mindent elarul,na meg ahogy ramnez,de azert megis miert nem mondja es nemis irja!!Pedig szokta,ez olyan egy honapja van igy!Amugy nincs semmi problema,igaz kicsit eltavolodtunk egymastol,de idoben eszbe kaptunk!Lehet en reagalom tul,de nekem ez fura!En 23 a parom 29eves!2011. máj. 3. 12:14
1/3 napietus válasza:
láttad a ghost-ot? "dettó", emlékszel :)? ha nem, ott az volt, hogy meghalt a pasi és egy médiumon keresztül kapcsolatba lépett a nővel, akivel együtt volt. a pasi a "szeretlek"-re mindig azt mondta, hogy DETTÓ :)
szóval szerintem ez kicsit sem lényeges kérdés. én sem mondom a férjemnek, nem is emlékszem, mikor mondtam utoljára, ő sem nekem, de együtt vagyunk, és bármit megtennénk egymásért. ez a fontos, mondani lehet akármit...
3/3 A kérdező kommentje:
Igen lattam es most,h irod tenyleg!:)Koszonom,akkor csak en reagalom tul!
2011. máj. 3. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!