Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek! Mit gondoltok? Légyszi normális válaszokat! (lent)

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik nekem, és én is neki. Tegnap egy buliban csókolóztunk, de nem vagyunk együtt. Ő 20, én meg 16. Én szeretnék komolyabb kapcsolatot vele, de nem tudom hogy ez mennyire jó ötlet-e, mert tudom hogy pl egy buliban akár 3-4 csajjal smárol. Viszont volt már neki hosszabb kapcsolata is. Amúgy vele smároltam először. (eléggé elbénáztam, dehát na..) Nem tudom hogy ezek a negatív dolgok mennyire lehetnek hátrányosan abban, hogy akár össze jönnünk.
2011. júl. 24. 16:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyugi, az, hogy az első csók nem olyan lett, mint amilyen lehetett volna, nem lehet akadálya annak, hogy összejöjj vele. Ha megvan a vonzalom, akkor semmi baj.
2011. júl. 24. 16:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha csókolóztatok és még nem vagytok együtt,akkor sztem sajnos nem " szédült " meg eléggé tőled a pasi,és ebben bizony szerepet játszhat a korkülönbség is.

El kell hogy szomorítsalak szerintem nincs komolyabb esélyed nála,egyrészt mert idősebb,másrészt már lépett volna a kapcsolatotok érdekében...

24/f

2011. júl. 24. 16:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Így van... még nem rontottál el semmit. Ha tetszik beszélgess vele, keresd meg facebookon vagy akármilyen ilyen barbár oldalon, aztán randizzatok egyet( józanul :D ) Ebből még simán lehet egy jó kapcsolat, és mivel már smároltatok, a gátlások talán kicsit gyengébbek ami azért nemrossz :) Szóval hajrá ;)
2011. júl. 24. 16:41
 4/7 anonim ***** válasza:
légy nyomulós
2011. júl. 24. 17:05
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :) megpróbálok valamit tenni az ügy érdekében!
2011. júl. 24. 17:32
 6/7 anonim ***** válasza:
hát ha buliban történt akkor nem hiszem,hogy 1.józan volt 2. csak te voltál akivel aznap smárolt.honnan tudod,hogy tetszel neki, mondta?
2011. júl. 24. 18:49
 7/7 A kérdező kommentje:
igen, mondta mert beszélgettem vele, meg amúgy is egy baráti társaságunk van és ők is mondták.
2011. júl. 25. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!