Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?! (normális kérdés)
szóval 20 éves vagyok és még nem volt barátnőm.. nem rajtam múlott igazából, mivel jártam bulizni, inni, nyaralni és nagyon sok lányt próbáltam már felszedni, de eddig mindenki elutasított, még olyanok is, akikkel a büdös életbe nem járnék, de azért megdugnám... szóval lényeg, hogy sok tanácsot adtak már, de sose segített semmi.. pénz kellene a nőknek? na ezt kétlem... luxushotelekbe nyaralok a családommal... több pénzt költök néha, mint mások átlag fizetése.. és mindig csak barátnak kellek...
Kijelenthetem, hogy a pénz boldogít... DE! nem pótolja az olyan dolgokat, amit pénzel nem lehet megvenni.. ha magam köré nézek és megszámolom, hány olyan dolog van, ami boldogít és nem pénzbe kerül... sajnos azt kell, hogy mondjam semmi..
A mai lányok nem a pénzre mennek... arra is, de nem arra.. ma már egy lány 3másodperc alatt el tudja dönteni, hogy egy sráccal lefog e feküdni vagy éppen, hogy járna e vele.. az a lényeg, hogy jól nézz ki... én kiskorom óta túlsúlyos vagyok és hiába mondhatom, hogy rengetegen ismernek és stb, de nagyon régóta nem vagyok boldog... ápolt vagyok.. szerintem vicces is.. és megtennék bármit egy lányért... de mégse jön össze... mások olyan dolgok miatt panaszkodnak, amiken én csak röhögni tudok, bezzeg én 20 éve alatt nem tudtam senkit se találni, aki legalább megpróbálná velem :)
Ti mit gondoltok erről?
És miért nem próbálsz meg lefogyni?
Azt írod, túlsúlyos vagy, még nem is átlagosan duci. Hanem túlsúlyos. Szerinted az mennyire egészséges?
próbáltam már többször.. és most is tervbe van... de mondani hidd el, hogy könnyebb, mint megtenni... voltak kisebb nagyobb eredmények is, de semmi komoly sajnos... más problémám is van az életbe, ami jelenleg fontosabb ennél
de amugy meg mindig elgondolkozok rajta, hogy pl ha lefogynék, akkor tuti, hogy olyan nőknek esélye se lenne, akinél már előbb próbálkoztam..
de ennyi erővel belekezdhetnek, hogy magamért kell szeretnie stb., de mi értelme lenne?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!