Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
16 évesen hajtani kéne a gyereket a nőkre. Ha a lányokkal való nem foglalkozás alatt a szexet értette, hááát mondjuk hogy elmegy, megértem.
De azt hogy ne is legyen barátnőd és ne csajozz 16 évesen? Ezt valahogy nem. Ha az én fiam lennél hajtanálak a nőkre ;D
szerintem ha apukád a szexre gondolt, akkor igaza van, de barátnőd miért ne lehetne? ez pont az a kor, gondolom, neki sem huszonévesen volt az első barátnője...esetleg kérd meg, hogy mesélje el, neki milyen volt az első szerelme, hol ismerte meg, hogy nézett ki stb. nosztalgiázni minden felnőtt szeret, és közben talán megenyhül.
29/n
Várj kitalálom. Apád 45év körüli SZTK keretes szemüvegű, 170cm magas barnahajú informatikus. Szabadidejében kockul.
Mégis mi az ég haragjával kéne 16 évesen foglalkoznod? Mondd meg apádnak hogy kopjon le.
gondolom azért ilyen,mert őt nem tiltották 16 évesen,most meg ott vagy te az eredménye.
meg akar kímélni ettől téged:D.
16 évesen meg tojjál már rá.
dugj meg minden nőt mert,meg fogsz bánni minden kihagyott numerát,hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!