Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Párommal 16 hónapja vagyunk együtt. Mindketten 23 évesek vagyunk, és a kapcsolatunk komoly. A problémám a következő: ő semmibe vesz engem...tudom, hogy nem az ajándékozás a legfontosabb egy párkapcsolatban, de a másfél év alatt tőle még semmit nem kaptam...kis apróságokat sem. Alkalomra ad egy képeslapot és ennyi. Én őt már többször meglepte, de ő férfi létére semmibe vesz. Sosem udvarol, félti a pénzét, pedig nagyon jó anyagi körülmények közt él. Nem várom én el senkitől, hogy rám költsön, mert nem vagyok olyan, de néha egy kis apróság szerintem minden lánynak jól esne. Valentin nap, szülinap, nőnap...nála semmi nem létezik :( Nálatok hogy van ez?2011. okt. 30. 20:03
1/4 anonim válasza:
Ilyen embertípus, én is utálok ajándékozni, ajándékot venni és nem azért mert pénzbe kerül
2/4 Normálisvagy? válasza:
Általában úgy szokott lenni, hogy aki megtehetné, hogy megajándékozza a kedvesét, azok féltik a legjobban a pénzüket!(persze vannak kivételek)
Vagy hozzászoksz vagy szakítasz vele, megbeszélni ezt szerintem fölösleges lenne, mert hiba mondanád, hogy nem az ajándékok, hanem a gesztus a lényeg, úgysem értené meg..., habár te ismered a párod, te tudod, hogy erre hogy reagálna!
3/4 anonim válasza:
A párod nem ajándékoz meg születésnapodon? Ez azért szerintem már durva! Én a legjobb barátaimat is meglepem valamivel, egy évben egyszer, pedig nem vagyok tehetős... Szerintem pedig igenis meg kéne ezt valahogy beszélnetek! Célozgass, hogy mennyire jól esne egy-egy meglepetés, ilyesmi... :)
4/4 anonim válasza:
Full gáz...
Sajnállak.Ilyen ember mellett biztosan elhűlnének az érzelmeim....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!