Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok titeket mennyire zavar az, ha megismertek egy pasit és úgy néz ki összejöttök, és az ismerkedéskor kiderülne, hogy kb 30-40 egy éjszakás kapcsolata volt?
attól függ.
-volt kapcsoalta közben? (megcsalt valakit?)
- a nőknek volt kapcsoaltuk?
- tisztán játszott? (elmondta anőknek hoyg egy éjszaka lesz, vagy hazudott?)
- használt gumit?
-msotmár megkomolyodott?
-engem tényleg akar, tovább mint egy éjszaka, szeretni akar?
ha ezeken a kérdéseken jól vizsgázik akkor mehet.
szamócával értek egyet!
egyébként olyan férfival élek most együtt - boldogan, kiegyensúlyozottan - aki bizony kihasználta a fiatalságát, és ezekre a kérdésekre - hát nem mondom, hogy igennel válaszolt, mert van amelyikre a nem volna válasz :D dehát lényeg, hogy tisztán játszott, gumit használt (nem hülye), és nem átverésre utazott, hanem kölcsönös szórakozásra.
mikor összejöttünk én azt hittem, hogy nálunk is csak szex lesz, de végül is olyan jól kijöttünk, hogy így is maradtunk :) egyébként neki korábban volt hosszú távú kapcsolata is, nem csalta meg a lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!