Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar ha a párod nélküled megy discoba vagy szórakozni?
Engem nem zavarna.
1. nem jár diszkóba
2. ha szórakozni megy akkor olyan emberekkel megy akik a barátai, ergó őket én is ismerem, de ha mégsem, nincs okom aggódni
3. sosem iszik annyit, hogy ne tudjon magáról, vagyis olyan dolgokat tegyen amiket később megbánna.
Tegnap 21:06: zavarna, ha lenne párod?? :D Ilyet sem olvasni sűrűn..
Engem amúgy nem zavar, csak ha gyakori rendszerességgel tenné ezt. Leginkább együtt járunk el, de nekem is vannak ritkán olyan bulik vagy koncertek, ahová csak azért nem rángatnám el, hogy velem legyen, ha amúgy tudjuk mindketten, hogy nem érezné jól magát, és pont ebből adódóan engem sem zavarna, ha szeretne menni 1-2 külön.
Bízunk egymásban, egymást szeretjük, így ilyen gond nincs. Régen rossz, ha valaki a túlzott iszogatás miatt máris másfelé néz.. nem hiszem, hogy akkor az pia nélkül sem kacsint félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!