Se veled se nélküled kapcsolatban mi a megoldás?
Nélküle.
Egyszer annyira eleged lesz belőle, hogy könnyen lehet bánni fogod a "rápazarolt" időt. De most komolyan.
Én is évekig szenvedtem egy fickóval, de utólag tudom, hogy sokkal értelmesebb lett volna hagyni a 'csába és keresni az igazit...
Arra volt jó, hogy saját bőrömön megtapasztaljam, hogy csakis a "nélküle" a jó megoldás. Most már egész könnyen megállapítom bárkiről, ha esély sincs arra, hogy ő legyen az az igazi...
Az meg hogy vele, és közben másfele is nézelődsz, annak megint nincs értelme, azon kívül, hogy nem is tisztességes. Könnyen lehet, hogy a pasid ilyen elven van veled, tehát ne csodálkozz, ha egyszer csak nem lesz több teveled...
Nem tudom, hogy mi az oka annak, hogy egymast kergetitek, viszont nem kell, hogy veget erjen!
Te ki akarod mondani, de nincs onbizalmad, akkor ha szereted a kedvesedet, akkor kerd meg, hogy van egy fajta tulajdonsaga, szokasa, amit nem tudsz elfogadni, tehat vagy valtoztat, vagy kilepsz ebbol a kapcsolatbol! Ez nagyon egyszeru, de lepned neked kell!
kommunikáció hiánya miatt vannak az ilyen kapcsolatok.Könnyebb nem keresni a másikat,mint megmondani a szemébe,hogy kerek-perec mi a baja.Mire újra felkeresitek egymást már magyarázkodások nélkül folytatjátok vagy kezditek újra"tiszta" lappal.Csak sajnos ez sosem tiszta lap,mert csak gyülemlik,gyülemlik mindkettőtökben a sok kimondatlan szó.A legjobb és legkönnyebb megoldás az,ha végleg vége.Azaz nélküle...
Nekem is van 1 ilyen manus az életembe,bár már régen vége,azért ha betoppanna,lehet nem mondanék neki nemet...Így inkább elkerülöm!Próbálok nyitni az új felé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!