Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sosem lesz barátnőm így (16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem lesz barátnőm így (16 Évesen) ha ronda vagyok és visszahúzódó?

Figyelt kérdés

Na szóval..egy ronda és visszahúzódó(16 Éves Srác vagyok)

Csak néhányszor mertem közeledni lányok felé, akkor is visszautasítottak. Nem is csoda hisz olyan ronda vagyok mint a bűn... ha ez számít valamit Udvarias vagyok a Lányokkal szemben Kedves Őszinte... De inkább csak barátként néznek rám... Mert egy balek vagyok... A külsőmet nem tudom megváltoztatni már próbáltam amennyire lehetett.... mindent meg próbáltam.. és semmi sem sikerült...

2012. aug. 15. 20:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 A kérdező kommentje:
Sikerült barátnőt találnom! :) Bár nem volt olyan könnyű, de nem adtam fel és így sikerült! Remélem, hogy sokáig együtt leszünk... Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát! ^^ 18/F
2014. júl. 8. 22:52
 72/77 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem írtam választ, de most megtaláltam a kérdésed. Gondoltam elolvasgatom a válaszokat, de megláttam a jó hírt! :) Hát... Szívből gratulálok Neked! Sokáig! :)

Üdv

Egy félig-meddig sorstárs...

23/F

2014. júl. 8. 23:20
 73/77 anonim ***** válasza:
nem a szupermodelleket kell kinézni,hanem a molett lányokat...hidd el,nekem még egy molett lány ismerősömnek sem volt palija
2014. júl. 9. 09:00
 74/77 A kérdező kommentje:
Sajnos azóta szakított velem az a lány... :( De legalább van egy kis tapasztalatom..
2014. júl. 21. 07:20
 75/77 anonim ***** válasza:

Lesz másik, nyugi.

23l

2014. júl. 21. 07:33
 76/77 anonim ***** válasza:
miért szakított?
2014. júl. 21. 19:31
 77/77 A kérdező kommentje:
Azért, mert kiszeretett belőlem. :( Azért szeretett ki belőlem, mert nem volt saját véleményem, nincs humorérzékem, így hát megunt.. :/
2014. júl. 21. 22:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!