Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladnátok a szerelmet egy életre 26 évesen?
Az istenért már!
26 éves vagy csak!
Minek lennél egy olyan kapcsolatban amiben nem lennél már boldog, csak azért maradnál benne, mert megszoktad és ismered, és jó mint haver, de ennyi!
Figyelj angyalom ,ez a kérdés és ezek a gondolatok fel sem merültek volna benned ha nem azon gondolkodnál h elhagyd e vagy sem, NEM szereted ahogy kéne.
Semmivel nem vagy elkésve!
Szerinted hány 26 éves nő rohangál odakint szingliként???
Nagyon sok.
Hagyd el kezdj tiszta életet, mert ebbe belefásúlsz.
Hát őszintén szólva én egy igen ritka állatfaj vagyok... Én még akkor is képes lennék a kapcsolatban maradni... Nem szeretek másoknak szenvedést okozni és inkább a saját boldogságom ásom alá mint a másét...
Szóval én nem lépnék ki.
Mondjuk szerintem ez nem normális. Mindenkinek a saját boldogsága legyen a legfontosabb.
De azért tedd fel magadnak a kérdést, hogy valóban a másikkal van-e a baj... 6 éven keresztül szeretted őt, egyszer csak megváltozott benned minden. Vajon a sráccal van a gond? Mert ha nem, nos... Nem akarlak elkeseríteni, de ha kilépsz és keresel egy másik srácot, vele ugyan ez lesz valószinűleg...
Egyébként az is lehet a dologban, hogy ő neked az első. Manapság ez már nagyon nem divat, hogy az első örökké tartson. A társadalom nem ezt neveli, szóval ha nem is tudatosan, de lehet hogy csak több farkat szeretnél...
22F
Tud mi va nha egy festő sokáig néz egy képet?
Belefárad és nem látja úgy a dolgokat. De ha elmegy pihenni és visszatér új dolgokat fedez fel. PEdig ugyanaz a festmény volt elötte. Színesített rajta, mert bizony helyenként voltak fehér foltok...
Egy nagy alkotáshoz idő és egyfajta más megközelítés kell, hogy lássuk benne az apróságokat és a lényeget és ezáltal megszűnnek az állandónak tűnő érzés...
Pedig lépni kell. Csak az első lépést nehéz megtenni, utána jobban fogod érezni magad.
Fiatal vagy még, előtted az élet.
Csak ügyesen.
23/L
1 év 6 év 10 év...a dolog ugyanúgy végződhet..ne maradj benne olyanba amiben nem vagy boldog és ebben nem vagy...
ha 6 év alatt semmi sem változott, csak hátrányára és őt sem érdekli.
Akkor miért?? hogy kínlódj??
26/L
el kell, hogy keserítselek
ennyi idő alatt Banderasszal meg Clooneyval is elmúlna a szerelem, mert az mindig elmúlik
véleményem az, hogy elég nagyot kockáztatsz csak azért hogy szerencsés esetben szerelmes lehess pár évet
Hat, en is talan a mosolyszunet mellett dontenek...habar en mashogy tettem, de bennunket mar osszetartott egy gyermek.
2 evvel idosebb vagyok nalad, en 21 voltam, mikor megismerkedtem parommal, nekem o volt az elso komoly kapcsolatom, de nekunk hatalmas elsopro szerelem volt ez hosszu evekig...egeszen a gyermek erkezeseig. Aztan valahogy ellangyosult minden, de ezt a friss anyasagnak tudtam be, nem is jutott eszembe a szakitas. Minden fantasztikus volt, csak hianyzott a szikra...es jo, hogy maradtam vele. Most toltotte a mult honapban a 2-t a kislanyunk es nem sokkal a 2 eves szuletesnapja elott hirtelen visszatertek az erzeseim. Ujra ugyanugy imadom, mint reg. Most leszunk evvegen 8 evesek:D
Szoval akar vissza is terhetnek az erzeseid.
En is agyaltam kicsit rajta, hogy 26-27 eves vagyok, most mar mondjak le a szerelemrol?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!