Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Feladnátok a szerelmet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feladnátok a szerelmet egy életre 26 évesen?

Figyelt kérdés
7 éve élek együtt a barátommal és sok mindent átéltünk már. Olyan egy éve érzem azt, hogy már nem úgy szeretem. Az elején sem volt ám az a nagy szerelem, de most határozottan érzem, hogy csak a megszokás és a szeretet maradt. Egyébként nagyon rendes ez a fiú, intelligens és nagyon jókat lehet vele beszélgetni, de néha úgy érzem, hogy megfulladok mellette... Nem vagyok az a szakítós fajta, egy életre szerettem volna párt magamnak. Ő volt az első nekem és én is neki. Ha vele maradok, akkor már soha nem lehetek szerelmes, de meglesz a szerető, féltő és hű társ egy életre aki mindent megtenne értem. Ha szakítok akkor egy új élet vár amiben talán boldog lehetek. Nincs ami összeköt minket csak egy kiskutya... Félek lépni. Ti hogyan döntenétek? 26/N

2012. aug. 11. 20:07
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
HA NEM szeretem, nem maradnak vele, meg akkor is talalhatok valakit.
2012. aug. 11. 20:09
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Az istenért már!

26 éves vagy csak!

Minek lennél egy olyan kapcsolatban amiben nem lennél már boldog, csak azért maradnál benne, mert megszoktad és ismered, és jó mint haver, de ennyi!

Figyelj angyalom ,ez a kérdés és ezek a gondolatok fel sem merültek volna benned ha nem azon gondolkodnál h elhagyd e vagy sem, NEM szereted ahogy kéne.

Semmivel nem vagy elkésve!

Szerinted hány 26 éves nő rohangál odakint szingliként???

Nagyon sok.

Hagyd el kezdj tiszta életet, mert ebbe belefásúlsz.

2012. aug. 11. 20:10
 3/29 anonim ***** válasza:
70%

Hát őszintén szólva én egy igen ritka állatfaj vagyok... Én még akkor is képes lennék a kapcsolatban maradni... Nem szeretek másoknak szenvedést okozni és inkább a saját boldogságom ásom alá mint a másét...

Szóval én nem lépnék ki.

Mondjuk szerintem ez nem normális. Mindenkinek a saját boldogsága legyen a legfontosabb.

De azért tedd fel magadnak a kérdést, hogy valóban a másikkal van-e a baj... 6 éven keresztül szeretted őt, egyszer csak megváltozott benned minden. Vajon a sráccal van a gond? Mert ha nem, nos... Nem akarlak elkeseríteni, de ha kilépsz és keresel egy másik srácot, vele ugyan ez lesz valószinűleg...

Egyébként az is lehet a dologban, hogy ő neked az első. Manapság ez már nagyon nem divat, hogy az első örökké tartson. A társadalom nem ezt neveli, szóval ha nem is tudatosan, de lehet hogy csak több farkat szeretnél...

22F

2012. aug. 11. 20:13
 4/29 anonim ***** válasza:
92%

Tud mi va nha egy festő sokáig néz egy képet?

Belefárad és nem látja úgy a dolgokat. De ha elmegy pihenni és visszatér új dolgokat fedez fel. PEdig ugyanaz a festmény volt elötte. Színesített rajta, mert bizony helyenként voltak fehér foltok...

Egy nagy alkotáshoz idő és egyfajta más megközelítés kell, hogy lássuk benne az apróságokat és a lényeget és ezáltal megszűnnek az állandónak tűnő érzés...

2012. aug. 11. 20:14
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Pedig lépni kell. Csak az első lépést nehéz megtenni, utána jobban fogod érezni magad.

Fiatal vagy még, előtted az élet.

Csak ügyesen.

23/L

2012. aug. 11. 20:15
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

1 év 6 év 10 év...a dolog ugyanúgy végződhet..ne maradj benne olyanba amiben nem vagy boldog és ebben nem vagy...

ha 6 év alatt semmi sem változott, csak hátrányára és őt sem érdekli.

Akkor miért?? hogy kínlódj??

26/L

2012. aug. 11. 20:16
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

el kell, hogy keserítselek

ennyi idő alatt Banderasszal meg Clooneyval is elmúlna a szerelem, mert az mindig elmúlik

véleményem az, hogy elég nagyot kockáztatsz csak azért hogy szerencsés esetben szerelmes lehess pár évet

2012. aug. 11. 20:19
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem én egyszerűen mosolyszünetet kérnék a helyedben, egy rövidebb külön töltött idő sok mindenre ráébreszthet, kitisztítja az elméd és előhozhat belőled addig felszínre nem tört vágyakat. Persze ez csak ötlet.
2012. aug. 11. 20:21
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem egy idő után elmúlik. DE: ha valaki igazán szeret valakit, szerelem elmúlása után is úgy érzi, megtalálta azt, akit mindig is keresett. Ha te kérdező nem érzed így, akkor tényleg el kellene gondolkodnod, hogy érdemes lenne-e vele maradnod. Mert így tényleg nincs sok értelme.
2012. aug. 11. 20:26
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Hat, en is talan a mosolyszunet mellett dontenek...habar en mashogy tettem, de bennunket mar osszetartott egy gyermek.

2 evvel idosebb vagyok nalad, en 21 voltam, mikor megismerkedtem parommal, nekem o volt az elso komoly kapcsolatom, de nekunk hatalmas elsopro szerelem volt ez hosszu evekig...egeszen a gyermek erkezeseig. Aztan valahogy ellangyosult minden, de ezt a friss anyasagnak tudtam be, nem is jutott eszembe a szakitas. Minden fantasztikus volt, csak hianyzott a szikra...es jo, hogy maradtam vele. Most toltotte a mult honapban a 2-t a kislanyunk es nem sokkal a 2 eves szuletesnapja elott hirtelen visszatertek az erzeseim. Ujra ugyanugy imadom, mint reg. Most leszunk evvegen 8 evesek:D

Szoval akar vissza is terhetnek az erzeseid.

En is agyaltam kicsit rajta, hogy 26-27 eves vagyok, most mar mondjak le a szerelemrol?!

2012. aug. 11. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!