Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Feladnátok a szerelmet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feladnátok a szerelmet egy életre 26 évesen?

Figyelt kérdés
7 éve élek együtt a barátommal és sok mindent átéltünk már. Olyan egy éve érzem azt, hogy már nem úgy szeretem. Az elején sem volt ám az a nagy szerelem, de most határozottan érzem, hogy csak a megszokás és a szeretet maradt. Egyébként nagyon rendes ez a fiú, intelligens és nagyon jókat lehet vele beszélgetni, de néha úgy érzem, hogy megfulladok mellette... Nem vagyok az a szakítós fajta, egy életre szerettem volna párt magamnak. Ő volt az első nekem és én is neki. Ha vele maradok, akkor már soha nem lehetek szerelmes, de meglesz a szerető, féltő és hű társ egy életre aki mindent megtenne értem. Ha szakítok akkor egy új élet vár amiben talán boldog lehetek. Nincs ami összeköt minket csak egy kiskutya... Félek lépni. Ti hogyan döntenétek? 26/N

2012. aug. 11. 20:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

"Tedd azt, amiben hiszel, és higgy abban, amit teszel! Minden más csak erő és időpocsékolás."

“Soha ne hagyd, hogy a kételyek megbénítsanak. Hozz meg minden döntést, amit meg kell hoznod, akkor is, ha nem vagy biztos benne, hogy helyes.”

(Paulo Coelho)

2012. aug. 12. 14:32
 22/29 A kérdező kommentje:
Hát igen, kedves utolsó! Már egy ideje kételyek között vergődök és az utóbbi egy évemet időpocséklásnak érzem. Lehet, hogy már előbb meg kellett volna tennem. Nem szabad ott maradnom ahol nem szívesen vagyok és olyat tennem amit nem akarok, ezt megtanulom...
2012. aug. 12. 16:02
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Ne bankodj az utolso egy ev miatt! Meg merted lepni vegul az elso lepest a boldogsagod fele, nem pedig benne maradtal egy alloviz kapcsolatban, gyerekeket szulve, hogy hatha majd jobb lesz...!

Kitartast, szoritok

2012. aug. 12. 16:31
 24/29 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem a szerelem egy múlandó dolog,és előbb utóbb át alakul szeretetté,tiszteletté,megszokássá.Kérdezd meg a szüleidet,nagyszüleidet,náluk hogy volt.Meg látod,hogy így van.Csak a buta lányok általában halgatnak arra,aki arra szavaz nekik,hogy kezdjenek új kapcsolatot.Később általában megbánják.
2012. aug. 14. 09:15
 25/29 anonim ***** válasza:
Én csak annyit tudok neked mondani, hogy én is ugyanebben a helyzetben voltam, szoktén 1 évig vergődtem, igaz hogy az egész kapcsolat "csak" 2,5 évig tartott. Nem tartottam időpocsékolásnak azt az egy évet, mert az elegendő idő hogy átgondold a dolgokat, próbálj változtatni, vagy hogy kiderüljön hogy ez csak egy átmeneti állapot vagy állandósult. Ha már egy éve tart, az szerintem mindenképp az utóbbi. Fiatal vagy még ahhoz hogy megszokásból vele maradj. Bennem is megfogalmazódtak annak idején ezek a gondolatok hogy " mi lesz ha utána egyedül maradok" meg "meg kéne becsülnöm hogy van egy hűséges társam", de aztán rájöttem, hogy mély érzelmek nélkül nem ér semmit az egész. Azóta eltelt fél év, egyedül vagyok, de boldog vagyok, mert tudom hogy biztosan találok majd valakit akivel sokkal jobb lesz! Ne félj, ha most nem teszed meg lehet hogy 10-20-30 év múlva bánni fogod!
2012. aug. 14. 09:41
 26/29 anonim ***** válasza:
41%
Szia! Szerintem rosszul fogsz dönteni ha elhagyod ezt a fiút! Bár mi többi nő nagyon fogunk neki örülni hogy egy ilyen rendes pasi szingli lesz :P Inkább mondd el neki amit érzel és mondd hogy egy kcisit ki akarod próbálni hogy ilyen nélküle hidd el pár hónap múlva vissza fogsz futni hozzá!
2012. aug. 14. 10:19
 27/29 anonim válasza:

Szerintem meg a szerelmet újra lehet táplálni!! ajánlhatok egy könyvet??

[link]

szerintem nagyon jó és, mint azt bizonyítja érdemes küzdeni!!

2012. aug. 14. 11:10
 28/29 anonim ***** válasza:

Épp most írtam ki egy kérdést ami rettentően hasonlít a te problémádra.

Én is ebben a helyzetben vagyok,de mellette még szerelmes is,de nem a páromba.A szex sajna gyötrelmes már,egyszerűen olyan,mintha egy baráttal feküdnék le.

Nem tudom mit tegyek mi 6 éve vagyunk együtt és én sem tudok könnyen szakítani,nem tudom mi lenne jó.Várom,hogy majd megoldódik mint min minden.Mert ugye az idő mindenre orvosság.De erre nem...Csak mi dönthetünk,amikor az életben választáshoz érkezel.Muszáj döntést hozni és nem tudhatod mi a jó:(

22/L

2012. aug. 14. 11:28
 29/29 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Az idő mindenre megoldás, de erre tényleg nem! Én azt mondom neked, hogy szakíts vele, még csak 22 vagy és ráadásul másba vagy szerelmes ami azt jelenti, hogy nem ő számodra az igazi. Itt dönteni kell, komoly elhatározással, muszáj megtenni. Én már döntöttem és elhagyom. A szeptembert már egyedül fogom megkezdeni. Ez lesz életem egyik legnagyobb lépése. Csak félek, mert nyár elején voltam a szüleimnél vidéken alig két hetet, hogy kipróbáljam milyen nélküle és nagyon hiányzott, majd megőrültem és aludni sem tudtam éjjelente egyedül. Úgy érzem, hogy függővé váltam, tőle függök. Nagyon megijesztett az érzés még sírtam is. Túl fogom ezt a szakítást én élni, nem tudom:( Jelenlen nem érzem magam szabadnak, boldogtalan vagyok és elfásult, öregnek érzem magam pedig tudom, hogy nem vagyok az még, legbelül pedig vágyom az igazi szerelemre...
2012. aug. 14. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!