Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladnátok a szerelmet egy életre 26 évesen?
A kiskutyának? Ez komoly?
Nehogy a kutya miatt maradjon már vele a kérdező.
Nem egy gyerek az.
7 évnek mondják az első válságperiódust a párkapcsolatokban.
Az csak súlyosbítja, hogy neked meg semmi más tapasztalatod nincs, a "néha úgy érzem, hogy megfulladok mellette" - kitétel meg elég nagy bajt mutat.
Ő mit szól ehhez, ha jókat beszélgettek, talán ez is belefér.
Én azt gondolom, hogy amikor ilyen komolyan felvetődik az emberben, hogy nem fogja ezt bírni még 40 évig, akkor fel is FOGJA adni.
Nekem egy konkrét nővel kapcsolatban volt egy ilyen "mi lett volna.." jellegű sóvárgás, - nem tett tönkre semmit az életemben, de volt...
És ez a könnyebbik eset, mert te meg úgy fogsz sóvárogni, hogy annak semmi konkrét alakja, vagy megnevezhetősége nem lesz.
Nem maradsz még le semmiről...
Ne félj!
Szerintem mielőtt végleges döntést hozol, próbálj meg tenni valamit azért, hogy esetleg újra feltörjenek benned az érzések. Például eljárhatnátok közösen sportolni vagy valahova ami mindkettőtöket érdekel, valamint újra randizgathatnátok mint az elején.
A másik amit szerintem gondolj át, hogy nem Te vagy e válságban és ezért érzed, hogy rossz ez a kapcsi is. Mondjuk, ha nem érzed megfelelőnek az állásod vagy hasonló, akkor azt könnyen rávetítheted a kapcsolatra is. Mivel 7 év elég sok idő, így ha eddig vele voltál csak volt valami oka.
Úgy gondolom, hogy egyáltalán nem könnyű normális értékrendű, megbízható, törődő férfit találni. Tehát azt tanácsolom, hogy csak akkor engedd el, ha próbáltál tenni valamit a kapcsolat fellendítésért. Azért, mert így lehet rájössz, hogy nem is akarod elhagyni vagy legalább a szakítás utáni fájdalomban nem lesz ott az a kis valami, hogy nem tettél meg mindent.
21/N
Szia!
Ha ugy erzed, hogy megprobaltal mindent, hogy ujra jo legyen, ennek ellenere nem vagy boldog, akkor tudod, hogy mi a kovetkezo lepes... En 30 evesen talaltam meg a Ferfit, aki minden szempontbol parom, es bizony elotte en is beleszaladtam par megalkuvos kapcsolatba. Elkesve semmirol nem vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!