Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sosem lesz barátnőm így (16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem lesz barátnőm így (16 Évesen) ha ronda vagyok és visszahúzódó?

Figyelt kérdés

Na szóval..egy ronda és visszahúzódó(16 Éves Srác vagyok)

Csak néhányszor mertem közeledni lányok felé, akkor is visszautasítottak. Nem is csoda hisz olyan ronda vagyok mint a bűn... ha ez számít valamit Udvarias vagyok a Lányokkal szemben Kedves Őszinte... De inkább csak barátként néznek rám... Mert egy balek vagyok... A külsőmet nem tudom megváltoztatni már próbáltam amennyire lehetett.... mindent meg próbáltam.. és semmi sem sikerült...

2012. aug. 15. 20:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/77 anonim ***** válasza:
67%
Imádkozz. Egy jobb életért. De komolyan mondom.
2012. aug. 15. 20:32
 2/77 anonim ***** válasza:
60%

Nem lesz, vagy ha igen, csak olyan, aki kihasznál. :( Én is kb. ugyanígy vagyok ezzel.

21 F

2012. aug. 15. 20:33
 3/77 anonim ***** válasza:
68%

Bocsi, hogy ezt írom, de látszik, hogy tini vagy. Én is önbizalom hiánnyal küzdöttem, mikor annyi idős voltam, mint te, de rájöttem, hogy nem vagyok semmivel se rosszabb a többieknél (sem külsőleg sem belsőleg).

Nézd, a külsőn lehet változtatni, ha igazán szeretnél, ha pedig van baráti köröd, akkor egyszer úgyis megtalálod ott (vagy máshol) a lányt, akivel kölcsönösen egymásba habarodhattok. Csak az kellene, hogy elfogadd magad és ne hangoztasd, hogy te milyen ronda vagy, mert ez is nemtetszést kelt az emberekben és még szánalmas is.

22/L

2012. aug. 15. 20:35
 4/77 anonim ***** válasza:
100%

16 vagy, még annyit változol, hogy ihajj.

Volt osztálytársam 21 éves, 20 éves korában kezdett még nőni, férfiasodni, "szépülni".

Azonkívül annyi mindennel feldobhatod a külsőd, igényes öltözködéssel, kellemes illattal, foglalkozol magaddal, a hajaddal, körmeiddel, mindeneddel.

16 vagy, szóval ne aggódj!!!

2012. aug. 15. 20:37
 5/77 anonim ***** válasza:
89%
Nem így van, ahogy te írod, az önbizalom nem számít. Valószínűleg azért írja ezt, mert tényleg nem jött be egy lánynak sem, hisz még az átlagos külsejű pasik is alig kapnak csajt. Ezt a helyzetet egy lány sohasem lesz képes átérezni.
2012. aug. 15. 20:38
 6/77 anonim ***** válasza:
93%

Most komolyan ronda vagy vagy csak annak gondolod magad?..kép nélkül nehéz

de ne add fel:)

2012. aug. 15. 20:41
 7/77 anonim ***** válasza:
67%
Én is ilyen balf*sz voltam, mint te. Életem első barátnője 18 évesen volt, az sem volt egy nagy szám. Aztán az évek során a sikerélményeimből fakadóan egyre nagyobb lett az önbizalmam. Ma már nem jelent gondot felszedni akármilyen nőt, mert tudom, hogy menni fog. Önbizalom és gyakorlás kérdése. Az a lényeg, hogy találd meg azt, amiben jó vagy, csak arra koncentrálj, és attól előbb-utóbb úgy meg fog nőni az önbizalmad, hogy nem te fogsz a lányok után futni, hanem ők fognak téged keresni.
2012. aug. 15. 20:47
 8/77 anonim ***** válasza:
96%

#5-ös!

Mi az, hogy ezt egy lány nem tudja átérezni? Tudod te milyen sz@r érzés,hogy tetszik neked egy pasi, de neki az a lány kell, akinek tökéletes alakja van, stílusosan öltözködik és minden ujjára jutna egy pasi. Az ilyenek mellett eltörpülhetnek az átlag kinézetű lányok.

Középsuliban pedig csak ront a helyzeten, hogy mindenki a külsőséget nézi meg (márkás cuccok, hajszín, stílus, menő-e az illető stb.). Szóval nem egyszerű bepasizni/becsajozni az biztos. Ilyen külsőségek mellett...

2012. aug. 15. 20:49
 9/77 anonim ***** válasza:
100%
Látod, ez a különbség, neked van egy pasi, akinek nem kellesz és máris sír a szád, nekünk nincs egy csaj sem, akinek kellenénk :(
2012. aug. 15. 20:59
 10/77 anonim ***** válasza:
68%
Ja és hozzáteszem, hogy az a srác sem volt egy adonisz, macsó külsős srác, teljesen átlagos volt, mielőtt itt sokan azt hinnétek, hogy a lányok csak a jóképű srácokra buknának. 8-as válaszadó voltam.
2012. aug. 15. 21:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!