Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lesz barátnőm így (16 Évesen) ha ronda vagyok és visszahúzódó?
Na szóval..egy ronda és visszahúzódó(16 Éves Srác vagyok)
Csak néhányszor mertem közeledni lányok felé, akkor is visszautasítottak. Nem is csoda hisz olyan ronda vagyok mint a bűn... ha ez számít valamit Udvarias vagyok a Lányokkal szemben Kedves Őszinte... De inkább csak barátként néznek rám... Mert egy balek vagyok... A külsőmet nem tudom megváltoztatni már próbáltam amennyire lehetett.... mindent meg próbáltam.. és semmi sem sikerült...
14-es!
Igazad van, én is megsértődöm, ha valaki azt mondja, hogy nem szép a hajam, vagy gáz ez a ruha rajtam stb. Viszont, ha az én érdekemben mondja, hogy változtassak (tehát cseréljem le a ruhát, mert előnytelen nekem), akkor elfogadom. De, ha csak azért tesz megjegyzést a külsőmre, mert ilyen a természete, az már egyenesen bántó számomra. Ja, és, ha bocsánatot sem kér, az még bosszantóbb.
Helló, sorstárs, üdv a klubban!
Ezeknél a felszínes, válogatós lányoknál mi csúnya, visszahúzódó fiúk mindig is esélytelenek leszünk. Én már lassan 23 leszek, de az alacsony, vékony termetem és ronda nagy orrom miatt esélytelen vagyok a lányoknál. Bár, ahogy megismertem őket, már rájöttem, hogy aljasak jellemre is ezek az aranyos, bájos külsejű lányok. Olyanok, mint a báránybőrbe bújt farkasok. Ha rendes lányt akarsz akkor manapság nincs esélyed rá, csak helyes, magas, pénzes, bunkó pasiként.
Szerintem inkább tanulj, dolgozz és, ha sok pénzed lesz vehetsz egy plázacicát, az legalább jól néz ki és dugható, a pénzed miatt, elhiteti, hogy szeret, közben meg csak a pénzed miatt lesz veled, de így is jobb, mint az örök magány. Társ nélkül, szeretet nélkül semmit sem ér az ember.
kamykaze néven már raktál fel képet magadról a divat kategóriában és nem vagy ronda egyáltalán, nyugi
az önbizalomhiányon pedig könnyen lehet segíteni, meg az idővel amúgy is változni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!