Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sosem lesz barátnőm így (16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem lesz barátnőm így (16 Évesen) ha ronda vagyok és visszahúzódó?

Figyelt kérdés

Na szóval..egy ronda és visszahúzódó(16 Éves Srác vagyok)

Csak néhányszor mertem közeledni lányok felé, akkor is visszautasítottak. Nem is csoda hisz olyan ronda vagyok mint a bűn... ha ez számít valamit Udvarias vagyok a Lányokkal szemben Kedves Őszinte... De inkább csak barátként néznek rám... Mert egy balek vagyok... A külsőmet nem tudom megváltoztatni már próbáltam amennyire lehetett.... mindent meg próbáltam.. és semmi sem sikerült...

2012. aug. 15. 20:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
73%
Ha tényleg ronda vagy, akkor valóban sosem lesz bnőd, legfeljebb ha gazdag leszel. Egyébként a kedvesség és az udvariasság is egyértelműen hátrány a lányoknál, őszintének lenni pedig szigorúan tilos velük.
2012. aug. 15. 21:06
 12/77 anonim ***** válasza:
54%
Tilos őszintének lenni? Hát ezt meg hol tanultad?
2012. aug. 15. 21:09
 13/77 anonim ***** válasza:
83%
A GYIK-on is az őszinte fiúkat rühellik a legjobban...
2012. aug. 15. 21:11
 14/77 anonim ***** válasza:
78%
21:09 Pl. bármit kritizálsz egy lányon, rögtön felháborodik, h csak egy példát mondjak.
2012. aug. 15. 21:13
 15/77 anonim ***** válasza:
81%
Én itt a GyK-n jókat derülök azokon, akik kamu kérdéseket tesznek fel. Ezt a megjegyzést most nem a kérdezőnek szántam.
2012. aug. 15. 21:13
 16/77 anonim ***** válasza:
65%
K*rva csajok :(
2012. aug. 15. 21:16
 17/77 anonim ***** válasza:
56%

14-es!

Igazad van, én is megsértődöm, ha valaki azt mondja, hogy nem szép a hajam, vagy gáz ez a ruha rajtam stb. Viszont, ha az én érdekemben mondja, hogy változtassak (tehát cseréljem le a ruhát, mert előnytelen nekem), akkor elfogadom. De, ha csak azért tesz megjegyzést a külsőmre, mert ilyen a természete, az már egyenesen bántó számomra. Ja, és, ha bocsánatot sem kér, az még bosszantóbb.

2012. aug. 15. 21:16
 18/77 anonim válasza:
87%

Helló, sorstárs, üdv a klubban!

Ezeknél a felszínes, válogatós lányoknál mi csúnya, visszahúzódó fiúk mindig is esélytelenek leszünk. Én már lassan 23 leszek, de az alacsony, vékony termetem és ronda nagy orrom miatt esélytelen vagyok a lányoknál. Bár, ahogy megismertem őket, már rájöttem, hogy aljasak jellemre is ezek az aranyos, bájos külsejű lányok. Olyanok, mint a báránybőrbe bújt farkasok. Ha rendes lányt akarsz akkor manapság nincs esélyed rá, csak helyes, magas, pénzes, bunkó pasiként.

Szerintem inkább tanulj, dolgozz és, ha sok pénzed lesz vehetsz egy plázacicát, az legalább jól néz ki és dugható, a pénzed miatt, elhiteti, hogy szeret, közben meg csak a pénzed miatt lesz veled, de így is jobb, mint az örök magány. Társ nélkül, szeretet nélkül semmit sem ér az ember.

2012. aug. 15. 21:25
 19/77 anonim ***** válasza:
95%
Én inkább választanám az örök magányt,minthogy egy szemét nő/lány kihasználjon. Kérdező: azt tudom javasolni,hogy tanulj és legyen sok pénzed(nem a nők miatt írom,hogy legyen sok pénzed). És ez egy nagy f@szság,hogy a pénz nem boldogít. Valamilyen szinten boldogít. És még valami: szerintem vegyél egy kutyát és lányokkal ne foglalkozz. Miért??? Mert egy kutya 100000-er hűségesebb és odaadóbb társ mint bárki más vagy bármelyik lány. Tapasztalatból írom.
2012. aug. 15. 22:09
 20/77 anonim ***** válasza:

kamykaze néven már raktál fel képet magadról a divat kategóriában és nem vagy ronda egyáltalán, nyugi

az önbizalomhiányon pedig könnyen lehet segíteni, meg az idővel amúgy is változni fog

2012. aug. 15. 22:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!