Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lesz barátnőm így (16 Évesen) ha ronda vagyok és
visszahúzódó?
Figyelt kérdés
Na szóval..egy ronda és visszahúzódó(16 Éves Srác vagyok)
Csak néhányszor mertem közeledni lányok felé, akkor is visszautasítottak. Nem is csoda hisz olyan ronda vagyok mint a bűn... ha ez számít valamit Udvarias vagyok a Lányokkal szemben Kedves Őszinte... De inkább csak barátként néznek rám... Mert egy balek vagyok... A külsőmet nem tudom megváltoztatni már próbáltam amennyire lehetett.... mindent meg próbáltam.. és semmi sem sikerült...
Ha kíváncsi vgay egy lány véleményére, akkor küldj nekem egy képet :)))
2012. aug. 24. 16:32
22/77 anonim válasza:
Ha ronda vagy, akkor valóban nem lesz csajod. Ha emellett még kedves és őszinte is vagy a lányokkal, akkor meg aztán végképp nem.
2012. szept. 4. 18:12
23/77 anonim válasza:
Igen soha nemlesz barátnőd....Főleg ha igy állsz hozzá
Tudod a legtöbb lány *énis* szereti a magabiztos fiúkat... dehát ez igy benned nincs meg...
Már csak ugy van esélyed a lányoknál ha sürgősen VÁMPÍRÁ változol...
2012. szept. 4. 18:17
24/77 anonim válasza:
A commenteket olvasva, látom sok a keserű magányos srác, valami nem stimmel az izlésetekkel, mert nem minden lány felszínes és csak a külsőségeket nézni. Persze függ tőle milyen tipusnál próbálkoztatok eddig. (nekem eszembe se jutna megccsalni a párom, vagy kihasználni, aki ráadásul nem is pénzes vagy bukó, pedig eddig minden srác csinosnak tartott és mindíg voltak jelentkezők) igazatok van tényleg nem tudom milyen érzés a helyetekben lenni, de ha a magányba menekültök csak magatoknak ártotok
2012. szept. 4. 18:22
25/77 anonim válasza:
De igen, minden lány felszínes, és csak a külsőségeket nézi. Ezt csak ti lányok nem veszitek észre, meg a jóképű srácok.
2012. szept. 4. 18:27
26/77 anonim válasza:
pff még egy megtört szív, valahogy nem tudlak sajnálni, önbizalomhiány plussz egy egészséges adag felelősséghárítás, utána meg ti sírtok hogy milyen kegyetlenek a csajok (meg gondolom az egész világ is, mindenki hibás csak ti nem)
2012. szept. 4. 19:10
27/77 anonim válasza:
Ha már magadról is lemondtál ne várd hogy egy lánynál is esélyed legyen :(
2012. szept. 12. 18:48
28/77 anonim válasza:
Na, már megint jött ide a sok tudatlan az önbizalom/hozzáállás dumával.
Hiába van önbizalma és jó hozzáállása az embernek, ha a szövege nem jó vagy nem néz ki jól.
2012. szept. 12. 19:54
29/77 anonim válasza:
de ha bizonytalan akkor is megbukhat
2012. szept. 13. 19:24
30/77 anonim válasza:
Úgy van, ahogy a 28-as mondja. Ha úgy is áll hozzá az ember csúnya létére, h tele van önbizalommal és minden nőnek ő az álma, akkor is mindenki visszautasítja a külseje miatt, és így óhatatlanul el is fog menni az önbizalma. Valóban van összefüggés az önbizalomhiány és a sikertelenség között, de valójában az előnytelen külsőből következik a sikertelenség, és a sikertelenségből következik az önbizalomhiány.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!