Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sosem lesz barátnőm így (16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem lesz barátnőm így (16 Évesen) ha ronda vagyok és visszahúzódó?

Figyelt kérdés

Na szóval..egy ronda és visszahúzódó(16 Éves Srác vagyok)

Csak néhányszor mertem közeledni lányok felé, akkor is visszautasítottak. Nem is csoda hisz olyan ronda vagyok mint a bűn... ha ez számít valamit Udvarias vagyok a Lányokkal szemben Kedves Őszinte... De inkább csak barátként néznek rám... Mert egy balek vagyok... A külsőmet nem tudom megváltoztatni már próbáltam amennyire lehetett.... mindent meg próbáltam.. és semmi sem sikerült...

2012. aug. 15. 20:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!.. A kérdés kiírása óta eltelt 2-év és azóta, sem sikerült semmi… Az összes tanácsot megfogadtam amit a válaszolók leírtak.. "Divatosan öltözködök, ápolt vagyok, más frizurám van, ez mellett megteszek minden tőlem telhetőt, hogy jobban nézzek ki" A sikertelenségeim ellenére is tovább próbálkozok, hátha egyszer sikerül valami, de a rengeteg visszautasításon kívül, még nem kaptam pozitív visszajelzéseket.. 17/F hamarosan (18)
2014. máj. 2. 09:25
 62/77 anonim ***** válasza:
a lelket kell rendbetenni, de külső megerősítés híjján az csak önáltatás....
2014. máj. 2. 10:21
 63/77 anonim ***** válasza:
Mindenki leszólta a lányokat azért, mert válogatunk és semmi nem jó nekünk. A lányoknak se olyan könnyű. 178 centi magas vagyok, és bocsánat, hogy nem jövök össze nálam alacsonyabb fiúval. Mindenkiben van valami "hiba".. Talán ha nem az járna mindig a fejedben ,hogy ronda vagy és ezért nem lesz sose barátnőd, magabiztosabb lennél és talán több esélyed lenne a lányoknál. 15/L
2014. máj. 2. 22:37
 64/77 anonim ***** válasza:

előző!

akkor összejönnél egy magabiztos, és nem is ronda sráccal, ha alacsonyabb nálad? na ugye...

2014. máj. 3. 09:00
 65/77 anonim ***** válasza:
Ezzel pont azt mondtam, hogy a lányoknak se könnyű.. nincs olyan sok nálam magasabb fiú, akit ismerek.. szóval nekem se könnyű. És ez a magasság kérdés is olyan, hogy én akkor érzem jól magam, ha magasabb fiúval vagyok. Biztonságot nyújtó. Ez van. Nekem majdhogynem külső tulajdonságoknál ez az egyetlen elvárásom. Szerintem ez mégcsak nem is elítélendő.
2014. máj. 3. 10:48
 66/77 anonim ***** válasza:

"ez az egyetlen elvárásom"

márpedig azt könnyebb csökkenteni, mint a méreted

2014. máj. 3. 12:42
 67/77 anonim ***** válasza:
Nem veled fogom megvitatni, hogy úgy érzem magam egy alacsonyabb fiúval, mintha az öcsém lenne. Szerintem az alacsonyabb fiúknak is kisebbségi érzésük van magasabb lányok mellett. Meg fura, ha a fiúd néz fel rád és nem fordítva.
2014. máj. 3. 13:01
 68/77 anonim ***** válasza:

"Nem veled fogom megvitatni"

én nem vagyok alacsony, de mi van azokkal akik azok, és EZÉRT nem kellenek a kutyának se? mit tanácsolsz nekik?

2014. máj. 3. 13:38
 69/77 anonim ***** válasza:
Sok alacsony lány is van.
2014. máj. 3. 17:56
 70/77 anonim ***** válasza:
Mindenki azt írja ilyenkor, hogy legyen sok pénzed, meg légy gazdag. Hát, én pont nem fogom ezt tanácsolni. Ahogy írtam az előbb is nézzenek alacsonyabb lányokat. Oké, így leszűkül a választási lehetőségük, úgy ahogy a magas lányoknak is.
2014. máj. 3. 17:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!