Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sosem lesz barátnőm így (16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem lesz barátnőm így (16 Évesen) ha ronda vagyok és visszahúzódó?

Figyelt kérdés

Na szóval..egy ronda és visszahúzódó(16 Éves Srác vagyok)

Csak néhányszor mertem közeledni lányok felé, akkor is visszautasítottak. Nem is csoda hisz olyan ronda vagyok mint a bűn... ha ez számít valamit Udvarias vagyok a Lányokkal szemben Kedves Őszinte... De inkább csak barátként néznek rám... Mert egy balek vagyok... A külsőmet nem tudom megváltoztatni már próbáltam amennyire lehetett.... mindent meg próbáltam.. és semmi sem sikerült...

2012. aug. 15. 20:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 TOMAtm ***** válasza:
tanulj,járj egyetemre,legyen jó állásod,aztán majd ha te leszel a főnök akkor lesz akármilyen csajod.
2012. szept. 24. 19:18
 32/77 abenyó válasza:
85%
Be a kondiba, ragadd meg a súlyzót, az izmokra úgyis buknak max húzz zacskót a fejedre vagy batman maszkot.
2012. szept. 24. 21:15
 33/77 anonim ***** válasza:

Már megint te vagy az a sirántkozó hülye?

Mit mondtam neked?

Most már tényleg megverlek!!!

Fas.znak sírsz itt minden nap!

Menjél, gyúrjál hülyegyerek!

2012. szept. 24. 21:52
 34/77 anonim ***** válasza:
32-es idiot Batman maszk :D:D:D
2012. okt. 2. 14:49
 35/77 anonim ***** válasza:
48%
A rondaság egy szubjektív dolog, azon nem fog múlni. Ellenben azon, hogy ilyen suttyó vagy, hogy próbálkozás helyett itt sírsz, már sokkal inkább igen. szóval fel a fejjel, próbálkozz. Garantált, hogy sok elutasításban lesz részed. Mint sok fiúnak! De valamikor sikerülni fog, hidd el:)
2012. okt. 2. 14:58
 36/77 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos dolgokat én nagyon nem értek: Azt mondjátok,hogy a külsőn lehet változtatni, pl. jó ruhákkal, normális hajjal, stb. Na és aki ezeket mind próbálta,és mégse jön össze semmi? Ez is hülyeség, ha nekem pl nagy elálló füleim vannak, vagy nagy kampós orrom,akkor vehetek fel akármilyen ruhát,az nem változtat semmit az arcomon. A másik dolog,meg az önbizalom. Hogy legyen egy ronda fiúnak önbizalma, ha csak ránéz egy lányra, max. nézi egy-két másodpercig, a lány meg húzgálja a száját, meg pofákat vág? Eleve a nők esélyt sem adnak a rondáknak, nézni sem szabad őket, nekik az jön be,ha csak helyes pasi nézi őket. Na ennyit a vigasztaló tündérmese szövegeitekről, senki sem hülye.
2012. okt. 2. 15:00
 37/77 anonim ***** válasza:
Privátba küldj képet! majd én adok divat tanácsot.
2012. okt. 2. 16:09
 38/77 anonim ***** válasza:

Előttem lévő jól beszél. küldj képet és megmondom mi veled a baj és hogy min változtass .!:DD

De ebből az emos világfájdalmas depiből nagyon gyorsan nőjél ki mert irritáló...

2012. okt. 15. 19:16
 39/77 anonim ***** válasza:
Sőt írni sem tudsz.
2012. okt. 19. 16:33
 40/77 anonim ***** válasza:
Öreg! Nem a külső számít, hanem személyiség. Legyél humoros. Ne úgy közeledj, mintha egy össze akarsz jönni a lánnyal. Vedd lazábban a dolgokat. A többi meg jön magától.
2012. okt. 19. 16:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!