Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sosem lesz barátnőm így (16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem lesz barátnőm így (16 Évesen) ha ronda vagyok és visszahúzódó?

Figyelt kérdés

Na szóval..egy ronda és visszahúzódó(16 Éves Srác vagyok)

Csak néhányszor mertem közeledni lányok felé, akkor is visszautasítottak. Nem is csoda hisz olyan ronda vagyok mint a bűn... ha ez számít valamit Udvarias vagyok a Lányokkal szemben Kedves Őszinte... De inkább csak barátként néznek rám... Mert egy balek vagyok... A külsőmet nem tudom megváltoztatni már próbáltam amennyire lehetett.... mindent meg próbáltam.. és semmi sem sikerült...

2012. aug. 15. 20:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
Kérdező lesz még barátnőd,de sajnos sokáig énis ilyen voltam/vagyok mint te. sok szemét csaj külsőt nézibelső ami érték azt nem
2012. okt. 19. 17:05
 42/77 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyrészt igen,az a maradek aki nem az meg foglalt
2012. okt. 19. 20:07
 43/77 anonim ***** válasza:
Lány vok és 2 típusú. ez a típus jobban vonzódik a 'balek'okhoz, néha menőkkel is összejönnek de nem bírják h nem igazán számíthatnak rájuk...
2013. márc. 21. 20:06
 44/77 anonim ***** válasza:
22 éves vagyok, soha nem volt még barátnőm, szóval kérdező, ez van... :(
2013. márc. 21. 20:37
 45/77 anonim válasza:
Dehogynem lesz barátnőd. Amúgy a stílus, egy jó frizura + egy kis önbizalom sokat dob a megjelenésen. Am nyugodtan küldhetsz képet, ha gondolod, szívesen adok tanácsot :))
2013. márc. 21. 21:35
 46/77 szamo77db ***** válasza:
Ki mondta neked, hogy ronda vagy? És miben áll ez a rondaság? Nekem a gimis éveimben tele volt az arcom pattanásokkal, aknékkal. Én aztán tényleg csúnya voltam. Egyik elmúlt, jött a másik. És mégis volt bnőm, akivel nagyon szerettük egymást. Anyukája gyógyszerész volt és hozott nekem vitamin tablettákat, mindenféle ecsetelőket. Sajnos nem váltak be, de a jószándékot kell nézni, hogy segíteni akart! Egyszer még fel is akarták vágni az arcom, mert volt rajta egy hatalmas furunkulus. Nem engedtem, féltem. Na, ilyen problémád van, vagy miért érzed úgy, hogy ronda vagy? Jó lenne, ha megírnád, akár priviben is! Vagy valamilyen testi bajod van? Nehéz így válaszolni!
2013. ápr. 9. 17:36
 47/77 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel haver, nem kell feladni, nagyon sok szarságon kell átmenni, de ki kell bírni s akkor sikerülni fog majd egyszer :)
2013. ápr. 9. 17:45
 48/77 anonim ***** válasza:
mesélj hogy állsz most ha már kiemelted a kérdést
2013. máj. 11. 11:05
 49/77 anonim ***** válasza:

Naa, először is !

Próbáld meg megtalálni magadon azokat a dolgokat, amiket rondának találsz és próbálj rajtuk változtatni.

Például :

Duci vagy/ túl vékony vagy : Konditerem

Nem szép az arcbőröd : Kozmetikus (tudom, sok fiúnak ezzel előítéletei vannak, de hidd el, nem lányos dolog, hanem alap igényesség, ha egy picit jobban odafigyelsz ezekre a dolgokra )

Az arcot helyesebbé/karakteresebbé teheti mondjuk egy jó frizura is, lehet hogy a mostani épp nem megfelelő.

Aztán ott van az öltözködés. Bár a mostani veled egykorú fiúk öltözködése valami szörnyű, (gondolok itt a páwákra)próbálj találni olyan ruhadarabokat, amik tetszenek, jól érzed magad bennük, és kiemelik az előnyös tulajdonságaid, jól állnak.

A visszahúzódóság meg szerintem alapvetően nem jelent problémát, de ismerkedéskor azért nem árt, ha nem azt sugallod a lány felé, hogy te mennyire utálod magad. Az önbizalom nagyon fontos! Próbálj kommunikatív lenni, kérdezgetni a kiszemelt lányt, ha látod hogy találtál témát, amiről tudtok beszélgetni, akkor hajrá! Az udvariasság egyébként tényleg nagyon fontos, szóval ezt a jó szokást tartsd meg :))

Bár most látom csak hogy ez egy nagyon régi kérdés.

Javult azóta valamit a probléma? :)

2013. máj. 11. 12:59
 50/77 anonim ***** válasza:
Irj valamit,mi van veled?
2013. jún. 24. 23:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!