Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sosem lesz barátnőm így (16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem lesz barátnőm így (16 Évesen) ha ronda vagyok és visszahúzódó?

Figyelt kérdés

Na szóval..egy ronda és visszahúzódó(16 Éves Srác vagyok)

Csak néhányszor mertem közeledni lányok felé, akkor is visszautasítottak. Nem is csoda hisz olyan ronda vagyok mint a bűn... ha ez számít valamit Udvarias vagyok a Lányokkal szemben Kedves Őszinte... De inkább csak barátként néznek rám... Mert egy balek vagyok... A külsőmet nem tudom megváltoztatni már próbáltam amennyire lehetett.... mindent meg próbáltam.. és semmi sem sikerült...

2012. aug. 15. 20:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 Csilla55l válasza:
Én is igy voltam vele hidd el mindig ha valahova mentem akkor aszt mondták "mi ez a rondaság fujj :S,, már teljesen feladtam a reményt aztán egy szép nyári napon egy fiu azt mondta nekem hogy én vagyok a leggyönyörübb lány a világon stb. Azota is csak ö van az életemben :) Szóval ne add fel a boldogságodat!!! Remélem tudtam segíteni sok sikert!
2013. jún. 25. 04:20
 52/77 anonim ***** válasza:

Nem jó ha visszahúzódo vagy. Én is az voltam,de figyelj. Ha bepróbálkozol egy csajnál és visszautasít akkor mi lesz?:D

Ha nem nyomulsz rá akkor is ez lenne.Ne legyél visszahúzodó,bulizz!

Am én is 16 vagyok és nekem sem volt barátnőm,pedig nem 1 lánynál próbálkoztam.

KITARTÁS!!!

2013. aug. 17. 00:15
 53/77 anonim ***** válasza:
100%

látom, az ocsmány hazudozás nem megy ki a "divatból".

a nők csak is a külsőt nézik. ők ezt "kisugárzásnak" hívják. 34 évesen, emberszámba sem vesznek a nők. mert nem vagyok jóképű. a belső lófaxt nem ér. akárki akármit mond.

2 erős érvem, ill. bizonyítékom van. (34 évesen nem a hablatyok, hanem a tények embere vagyok, öreg vagyok hablaty man-nek)

1 - mondták már nekem: "szerencsés lesz az a lány aki a párod/feleséged lehet/lesz.

nyilván a belsőre célzott a delikvens, elismerve jó tulajdonságaim. mégsem kellettem sem neki, sem másnak. ha a belső duma igaz lenne, térden állva könyörögnének a nők h vegyem el őket. ez a bizonyíték magáért beszél. ennek ellentmondani csak érzelmi alapon (nem tetszik amit írsz) lehet, racionálisan nem

2 - a jóképű lehet akármilyen szemét, alkesz, agresszív, bunkó, állat, a nője mindig visszasírja magát hozzá. eleve ezeket választják. akkor itt megint hol a "jó belső"??

ja és még 1 bizonyíték:

3 - statisztikailag kimutatható, h világszerte növekszik a magányos (!) egyedülállóak száma. hagyjátok már a "zsák meg a foltja" dumát !

ha nem vagy jóképű, kalap kabát.

erre még az egekben lévő női igények, elvárások is rájátszanak. de rájöttem: csak azzal szemben vannak a nőknek "igényei" aki nem kell nekik. ha rádurrannak a "helyes" jóképűre, megszűnnek az igényeik azonnal.

de 40 felett mindig visszakapják ezt a nők ! ez élet, a valóság alaposan orrbavágja őket. de nem akarom, hogy ez elégtétel legyen számunkra, mert nem szádnékozom szemét kárörvendő lenni. akkor is megőrzöm emberiességem, ha a nők nem vesznek emberszámba.

kifogások, (hogy miért nem kellesz) "jó tanácsok" rizsázás megy ezerrel, (itt is) de hogy-hogynem a valóság tényei mindig ugyanazok.....

2013. aug. 17. 07:16
 54/77 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy inkább
2013. okt. 14. 15:28
 55/77 anonim ***** válasza:
39%
Csak hogy mondjak valami biztatót az önértékelésed tökéletes
2013. okt. 14. 15:33
 56/77 anonim ***** válasza:
hülyézés primitív dolog, ennyit tudsz hozzászólni? thx.
2013. okt. 15. 07:35
 57/77 anonim ***** válasza:
63%

"aqer válasza:

látom, az ocsmány hazudozás nem megy ki a "divatból".

a nők csak is a külsőt nézik. ők ezt "kisugárzásnak" hívják. 34 évesen, emberszámba sem vesznek a nők. mert nem vagyok jóképű. a belső lófaxt nem ér. akárki akármit mond.

2 erős érvem, ill. bizonyítékom van. (34 évesen nem a hablatyok, hanem a tények embere vagyok, öreg vagyok hablaty man-nek)

1 - mondták már nekem: "szerencsés lesz az a lány aki a párod/feleséged lehet/lesz.

nyilván a belsőre célzott a delikvens, elismerve jó tulajdonságaim. mégsem kellettem sem neki, sem másnak. ha a belső duma igaz lenne, térden állva könyörögnének a nők h vegyem el őket. ez a bizonyíték magáért beszél. ennek ellentmondani csak érzelmi alapon (nem tetszik amit írsz) lehet, racionálisan nem

2 - a jóképű lehet akármilyen szemét, alkesz, agresszív, bunkó, állat, a nője mindig visszasírja magát hozzá. eleve ezeket választják. akkor itt megint hol a "jó belső"??

ja és még 1 bizonyíték:

3 - statisztikailag kimutatható, h világszerte növekszik a magányos (!) egyedülállóak száma. hagyjátok már a "zsák meg a foltja" dumát !

ha nem vagy jóképű, kalap kabát.

erre még az egekben lévő női igények, elvárások is rájátszanak. de rájöttem: csak azzal szemben vannak a nőknek "igényei" aki nem kell nekik. ha rádurrannak a "helyes" jóképűre, megszűnnek az igényeik azonnal.

de 40 felett mindig visszakapják ezt a nők ! ez élet, a valóság alaposan orrbavágja őket. de nem akarom, hogy ez elégtétel legyen számunkra, mert nem szádnékozom szemét kárörvendő lenni. akkor is megőrzöm emberiességem, ha a nők nem vesznek emberszámba.

kifogások, (hogy miért nem kellesz) "jó tanácsok" rizsázás megy ezerrel, (itt is) de hogy-hogynem a valóság tényei mindig ugyanazok....."

Maximálisan egyetértek!

2013. okt. 15. 17:46
 58/77 anonim ***** válasza:
2013. okt. 16. 08:24
 59/77 anonim ***** válasza:
# 58 egy kettő elég bárgyú birkaság, meg van benne pár ellentmondás, de biztos jó lehet :)
2013. nov. 2. 19:51
 60/77 anonim ***** válasza:
nézegess youtube-on VitalyzdTV how to pick up girls prank videókat :D
2013. nov. 2. 22:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!