Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen hogy lehet "szerény" valaki? Tényleg ennyire visszahúzódó lenne?
A pasim nem akar lejönni hozzánk mindíg hazudik vmit..:(
Mindíg csak én megyek...
kb: 2 hónapja járunk, de ezalatt az idő alatt csak én mentem és most megbeszéltük h akkor jön ő is és 2 hét óta csak hazudozik pedig nekem elmondhatná ha nem akar lejönni...
Amúgy a haverjai azt mondják h nagyon visszahúzódo meg szerény de attól lejöhetne mert amikor én ott vok akk teljesen normális..
Mit tegyek??
Légyszi segítsetek!
A szüleim is mondták h neki is kell jönni és ő azt mondta h oké...
Én 15 vok ő 20.
Én nagyon szeretem őt és ő is azt mondta h komolyan gondolja ezt az egészet de akk mégis miért nem jön le?
Jövőhéten mondani fogom neki hogyha igazán szeret lekell jönnie húsvétra itt a tavaszi szünet lesz ideje!!!
Pedig már a szüleimmel találkozott leültünk beszélgetni meg minden persze mi mentünk hozzájuk...
Nekem is úgy tűnik h nem gondolja komolyan ezt az egészet..:( Pedig én nagyon szeretem őt és ezt ő is nagyon jól tudja..
Kivel????
Nem dehogy szakítottunk jah én is olvastam az nem én vagyok és épp ezért kérdezem mert nekünk is így indul hogy nem akar lejönni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!