Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mi volt a legszánalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi volt a legszánalmasabb, legnevetségesebb, amit egy pasi csinált?

Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 16:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:
Hajnal 2 és 3 között 20-25 percig nyomta a kapucsengőmet, pontosabban (tévedésből) egy másik ház / másik lakás kapucsengőjét :D
2013. dec. 15. 13:23
 72/72 anonim ***** válasza:

Egyik srác irtó sóher volt, mindig azt mondta, hogy nincs pénze hogy elvigyen engem bárhova is. A legnagyobb télben is vagy fagyoskodtunk az utcán, vagy nálunk voltunk, vagy én fizettem ha beültünk valahova. Ja, meg egyszer beadta nekem, hogy a szülei nem adtak neki pénzt kajára és hogy már rosszul van az éhségtől. Megsajnáltam, adtam neki pénzt, hogy vegyen magának kaját. Másnap felmentem hozzá, akkor is sírt, hogy milyen szarul áll anyagilag és a családja is stb.stb. Kb. fél óra múlva az anyja megkérte, hogy keressen már meg valamilyen iratot. A srác meg elfelejtkezett magáról és a kis fából faragott ládikójából a papírok pakolása közben akkurátusan elővett 5 db tízezrest. Csak lestem, ő meg ledöbbent és mivel látta hogy választ várok, gyorsan hozzá tette:ez másra kell. Ő egyébként annyira spórolós volt, hogy ez a kapcsolatunk végén már a higiéniáján is meglátszott, hajmosás hiánya, fürdés mellőzése, retkes ruhákban járt stb.

Egy másik exem meg borzasztóan ivott(plusz még gyógyszert is be vett rá, biztos ami biztos). Nem nagyon lehetett vele elmenni sehova sem szórakozni, mert a sárga földig leitta magát és akkor tiszta ciki volt. Leesett a székről, felbukott a lábában, hangos volt és kötekedő. Engem is meggyanúsított mindennel. Volt, hogy szó szerint eldőlt mint egy fa és utána se kép, se hang. Meg behányt, bepisilt, gáz volt. Aztán mikor szétmentünk hívogatni kezdett részegen, hogy micsoda új nője van, aki a lábam nyomába sem ér stb.

2014. jún. 3. 11:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!