Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan oldjam meg a problémáma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjam meg a problémámat, ha a pasi sokkal idősebb, mint én?

Figyelt kérdés

22 éves egyetemista lány vagyok és felsőbb éves fiú tetszik és talán viszont. Viszont van egy nagyon nagy baj, ő 25 éves lesz. Hogyan lehetne mégis áthidalni ezt a nagy korkülönbséget? Igaz é hallottam már ennél is durvább dolgot. Egy évfolyamtársam (szintén 22) 30-31 éves pasival jár. Nagy botrány volt belőle a lány szüleinél. Azért ez már szerintem sem egészséges.

A hasonló korú lányok véleményére is kiíváncsi lennék

2012. jún. 10. 14:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
he?
2012. jún. 10. 14:37
 2/23 anonim ***** válasza:
hát én nem vagyok lány, de tudni kell valamit rólam. allergiás vagyok a nagy korkülönbségre. DE szerintem a 22 vs 25 simán belefér. 3 év a srác javára, pont ideális :)
2012. jún. 10. 14:38
 3/23 anonim ***** válasza:

Figyelj...25 éves pasikkal manapság 14-15 éves kis ringyók járnak. Szerinted nagy a korkülönbség?:)

Hajrá, mindent bele anyukám! Sok boldogságot! :D

2012. jún. 10. 14:44
 4/23 anonim ***** válasza:

ez egyáltalán nem nagy korkülönbség, még konzervatív körökben is "ideális".

igaz én már 10 évvel idősebb vagyok nálad, de 22 éves korom körül volt egy 24 és egy 29 éves barátom (nem egyszerre:) ), mindkettő komoly dolog volt és a 29 évessel majdnem összeházasodtunk.

most 32 éves koromra 42 éves barátom van és nagyon boldog vagyok. szóval 3 év az szerintem nem sok.

2012. jún. 10. 14:48
 5/23 anonim ***** válasza:

3 éve neked nagy korkülönbség? :D

Nekem volt 13 évvel idősebb párom is. Nem a kor a lényeg!

2012. jún. 10. 14:49
 6/23 anonim ***** válasza:
83%
Miért kell minden hülyét felvenni egyetemre? Mennyi lenne az elfogadható korkülönbség? 3 hónap? Már középiskolás korban sem számít egy-két éve.
2012. jún. 10. 14:56
 7/23 A kérdező kommentje:

Nekem nagy korkülönbség a 2 év is. Például milyen közös témánk lehet egy idősebb pasival. Igaz volt már "kalandom" egy még ennél is isődebb hapsival. A gyülekezetünkbe jár egy 29 -30 éves férfi és leszólított (érdekes módon nekem is tetszett)beszélhettünk. De mikor megtudtam a korát (nem nézett ki annyinak) az első gondolatom az volt, hogy mit akarhat tőlem ez az öregember? Ezután igyekeztem elkerülni a gyülibe

(a gyülekezet egyébként sem ismerkedésre való)

2012. jún. 10. 14:59
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Jó látom, hogy érdemes lenne elmenned agybeültetésre ? :DD
2012. jún. 10. 15:22
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

A reagálásod alapján én azt mondom, hogy neked még nem való semmilyen kapcsolat. :(

Szerintem várj, tapasztalj meg dolgokat, hallgass ismerősöket, nézelődj a világban.

Majd ha elég érett leszel hozzá,akkor gondolkodj el a kapcsolaton. Mert most még nem vagy az. :(

2012. jún. 10. 15:26
 10/23 A kérdező kommentje:

Na jó ezt az utóbbit kikérem magamnak. Én egy többszakos egyetemista lány vagyok, hívő keresztyén.

A vélemyénekre lettem volna kíváncsi. Mert más egy 22 éves ember életszemlélete és más egy 24-25 évesé.

Egy 22 éves lány még élni szeretne és tapasztalatokat szerezni. Egy 25 éves srác már komoly férfi, a bulik már nem vonzzák, állása van és már gyereket és családot szeretne.

A 30 éves férfiakat meg nem értem, hogy mit akarnak 22-26 éves lányoktól. valami pedofíl divat újabban? Régen ilyen nem volt.

2012. jún. 10. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!