Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi volt a legszánalmasabb, legnevetségesebb, amit egy pasi csinált?
13:23-as vagyok. Igen, volt pár jó első randim is, de ezeknek általában 2 kimenetele lett:
1. A srác közölte, hogy legyünk csak barátok.
2. A srác közölte, hogy ő csak meg szeretne d...ni.
Na igen, sajna egész életemben vonzottam az idiótákat. :D
12:44
Na az ilyeneket kéne 20 év börtönre és verésre ítélni. Egy féreg.
Ilyen esetben még az is érthetőbb, hogyha a párját támadja meg, minthogy egy kívülálló személyt. Még akkor is, hogyha valóban a kívülálló személlyel csalta meg a párja. Ugyanis a kívülálló nem tehet róla.
Ha engem támadott volna meg, én biztos, hogy leszúrtam volna.
(Nem ellened írom 12:44, csak korrekt vagyok.) Jól tetted, hogy elhagytad. (Tipikus primitív "férfi".)
13:23
Normális férfi nem fizet a nő helyett (ezért azt a részt fölösleges volt megemlítened).
Kedves utolsó! A 13:23-as vagyok.
NEM az volt a gond, hogy nem fizetett helyettem. Soha, egy férfitól sem vártam el, hogy bármit is kifizessen helyettem, sőt ragaszkodni szoktam ahhoz, hogy felesben menjen a dolog. A gond azzal volt, ahogy mondta (elég bunkó stílusban). Ha elmegyünk valahova, kifizettem volna az én részem, de így indítani egy randit...
Egyébként szerintem egy normális férfi azért legalább egy fagyira vagy kávéra meghívja a lányt az első randin! 25N
Szakítottam,folyamatosan hívogatott,követett kocsival.
Mikor elmentem egy barátommal meginni egy sört,berontott,és jelenetet rendezett,aztán mikor kimentem vele megbeszélni,egy barátnőm ült a kocsiban,Ő árulta el neki,hol vagyok...
Aztán megölte a kutyáinkat,akikért el akartam menni,mikor már sikerült elköltöznöm,és megcsinálni az udvart nekik...sosem bocsátom meg.Meg akartam őt ölni,de meg fogja ő ezt kapni.:"(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!