Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi volt a legszánalmasabb, legnevetségesebb, amit egy pasi csinált?
Neten megismertem egy fiút.Már az első 1-2 beszélgetésnél nem volt szimpi,mivel máris olyanokat írogatott,hogy én vagyok a legszebb lány meg hogy én így meg úgy vagyok a legjobb és már 1 óra beszélgetés után találkozni akart velem.Ja és aznap szakítottak a "barátnőjével",akivel két hetet járt neten,úgy hogy nem is látott róla képet.
Lekoptattam a csávót,majd pár nap múlva látom,hogy összejött valakivel,máris ki volt neki írva,hogy szeretlek nagyon XY.Majd rá pár napra rám írt újra,hogy a "barátnője" megcsalta és hogy nem gondoltam-e meg magam azóta?(vele kapcsolatban)
:DDDD neeee
Nyár volt.
A barátnőm meg én minden este lejártunk a folyópartra ahol minden fiatal ott volt.
Hát egyik nap a barátnőm összejött egy sráccal.
A srácnak is volt egy haverja...
és hát ahogy a mi barátaink összejöttek mi ketten maradtunk.
5 perc után levágtam hogy akar valamit a srác, de 1,5 óra után voltam vele úgy hogy na jó szánalomból megcsókolom, legalább befogja a száját és lehet jó lesz.
Hát nem volt az... szarul smárolt. De innen már nem lehetett visszalépni mert persze milyen faxa mehetünk duplarandira...
Ja a srácnak mondtam hogy szeretem amikor a nyakamat mega fülemet csókolják - legalább addig se a számat nyalta ki - de ennek az lett az eredménye hogy kinyalta a fülemet amitől mai napig rosszul vagyok... nah az egy iszonyat szar érzés... nedves fültisztító...
A másik pedig egy másik srác volt.
Aki úgy csókolt mintha egy propeller lett volna a nyelve...
Este a barátnőméknél aludtam.
És reggel a pánik tört rám, mert valaki nyalogatta az arcomat, úgy ahogy este a srác csókolt.
Hirtelen azt hittem hogy annyira beittunk hogy a srác feljött velem a barátnőmékhez és együtt aludtunk... :S
Ez egy mp alatt futott át az agyamon, annyira megijesztett.
De ahogy kinyitottam a szemem láttam hogy csak a barátnőm kutyusa volt, aki előszeretettel aludt velem, ha náluk voltam és reggelente fel is keltett ha úgy találta sokáig alszom :D
én is meg tudom érten a 17:06-ost...
a csávó tuti ilyen tirpák anyucinál lakom vesztes típus lehetett hogy 30évesen tizenévesekre nyomult meg etikettből kapásból megbukott...
ha nem veszel meg neki bármit akkor ne mondd azt hogy kérj akármit... ennyire egyszerű
nah meg első randin a parkban nem szokás fél kiló kenyérrel és szalonnával etetni a lányt.
majd ha együtt vagytok és elmentek a többiekkel szalonnát sütni az okés.
de ez egy randi...
Ettől még nem lesz nevetséges és szánalmas a pasi,csak ezt kifogásoltam.
Valamint honnan jött az anyjával élő surmó sláger?
De ettol nevetseges es szanalmas lesz ha vki igy viselkedik.
Es attol is hogy meglett ferfikent egy kis tizenevesre nyomul.
Meg attol is hogy 250-et keres es sajnalja a penzt egy 1500-as plussre.
Meg attol is hogy 250-et keres es meg mindig az anyja nyakan el, nem koltozik el.
250-bol mar igazan kirepulhetett volna a feszekbol.
Nah szoval en ezt igy latom 21 eves lanykent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!