Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit gondoltok erről? Kínos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről? Kínos pénzkérdés.

Figyelt kérdés
A párom nagyon jó anyagi körülmények között él, én az ő cégénél dolgozom.Nekem átlagkeresetem van, neki sokkal több(kb 8x annyi).Együtt is lakunk, az ő lakásában(ami a sajátja).Eddig sosem kértem tőle pénzt.Albérletet, rezsit, stb nem kell fizetnem(szerintem ez evidens), a saját dolgaimat magamnak fizettem(ruha, cigi, telefonszámla, gyógyszerek stb.) és sokszor volt, hogy bevásároltam a hűtőbe.Most úgy alakult, hogy néhány hónapig nem dolgozunk, én nem tettem félre pénzt az elmúlt hnapok alatt.Amióta nem dolgozom, ő vett nekem egy-két dolgot, de csakis olyat, amire tényleg szükségem volt.Tehát nincs lehúzás-szindróma.Tegnap kijelentette, hogy, rendben, ez alkalommal még ok, de szeretné, hogy a jövőben önellátó legyek, magyarul tegyek félre pénzt a téli hónapokra, mert az nekem is jobb, ha nem tőle kell kérnem.Bár ő azt állítja, hogy ezt csak az én érdekemben mondta, iszonyatosan rosszulesett és nagyon megalázó volt az egész szitu.Egyáltalán nem arról van szó, hogy le akarom húzni, vagy ilyesmi, de szerintem nagyon gáz, hogy ezt mondta, annál is inkább, mivel megteheti, hogy eltartson egy pár hónapot, és nincsenek is nagy igényeim- tehát nem kell állandóan vásárolni, ilyesmi, csakis akkor kértem tőle valamit, ha tényleg kellett.Ti mit gondoltok erről???
2011. nov. 23. 13:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/147 anonim ***** válasza:
78%

Itt nem az összegről van szó, nyilván nem érzi meg a pénztárcája, hogy fizeti utánad a költségeket. De a hozzáállásoddal van baj (amit a kefélős megjegyzésed után már nem is csodálok).

Te nagyon jól tudod hangoztatni, hogy mit vársz el tőle, hogy Ő mit adjon bele a kapcsolatba, de részedről még csak a szándék sincs meg. Hol a te részed? Te mivel szállsz be a testeden kívül?

De egyébként ez mindegy is, mert a párod nem is ezt tette szóvá - pedig az is jogos lett volna -, hanem hogy még ilyen körülmények MELLETT sem vagy képes félretenni a pénzedből (és azt most hagyjuk, hogy te kölcsönadtál belőle a barátnődnek, mert a párod erről nem tud, tehát a feltételezése továbbra is jogos), ami nem is olyan kevés.

2011. nov. 23. 14:55
 62/147 bánomisén ***** válasza:
61%

Jól olvastam, hogy külföldön élsz?

Külföldön arányaiban jóval olcsóbb a rezsi, mint Mo-on, tehát nem jelent akkora terhet még a minimálbérből élőknek sem, hogy ne lehetne kifizetni, szóval tényleg nem tudom, mi a baja a párodnak. Ha tényleg alig vagytok otthon és kicsi a lakás, akkor nem sokkal több a rezsi most, hogy ott laksz, mintha egyedül lakna.

Egyáltalán nem vagyok annak a híve, hogy egy nő eltartassa magát, de azért az sem járja, hogy ha az egyiknek jól megy, a másiknak meg nem, ráadásul még párkapcsolatban is élnek, akkor ne segítse az egyik a másikat. Ezt még barátok is megteszik egymásnak.

2011. nov. 23. 14:56
 63/147 anonim ***** válasza:
61%

Veled esélytelen értelmesen beszélni. A véleményünket kérdezed, aztán 5 oldalán át mégis a magad igazát bizonygatod.

Majd egy nagy koppanás után úgyis rájössz, amitől úgy tűnik, senki nem tud megmenteni.

2011. nov. 23. 14:57
 64/147 anonim ***** válasza:
73%

Érdekes, nekem az nem jött le eddig, hogy milyen érzelmekkel viseltetsz a barátod iránt. Olyan, mintha ő kepesztett volna eddig érted, te meg nála laksz és (idézem), "mindennap megk.félhet, szóval nem hiszem, hogy annyira sokkal tartoznék neki..." Ezt te minek nevezed? Kapcsolat vagy alternatív pénzkereset?

Itt sokkal nagyobb probléma van a háttérben, mint hogy nincs spórolt pénzed...

2011. nov. 23. 14:58
 65/147 anonim ***** válasza:
81%

bánomisén:

Ebben a szituációban nem arról van szó, hogy a kérdezőnek nem megy jól. Mert nyilván, ha nem lenne pénze, akkor a párja ugyanígy kisegítené, ahogy most is kisegíti. De a kérdező megkeres havi 100 ezret, amiből kvázi semmire nem "kell" költenie, mert mindent megkap, innentől igenis jogosan teszi szóvá az ember azt, hogy hova az istenbe folyik ki ennyi pénz a zsebéből a "semmire". Mert egy felnőtt nőtől igenis elvárható, hogy havi 100 ezer forint költőpénzt ne szórjon el akkor sem, ha kacsalábon forgó palotában lakik és a pasija tartja el.

2011. nov. 23. 14:59
 66/147 bánomisén ***** válasza:
58%

14:55

"Hol a te részed? Te mivel szállsz be a testeden kívül?"

Írta a kérdező, hogy ő végzi az összes házimunkát, mos, főz, takarít, stb. Mint egy feleség. Mi egyébbel kellene még beszállnia, ha eredetileg úgy állapodtak meg a párjával, hogy annak másra nincs szüksége?

2011. nov. 23. 14:59
 67/147 anonim ***** válasza:
86%

Eltértünk a tárgytól, a pasi nem a rezsibe besszállást akarja,hanem hogy télen saját szükségleteit tudja fizetni a kérdező.

"Tegnap kijelentette, hogy, rendben, ez alkalommal még ok, de szeretné, hogy a jövőben önellátó legyek, magyarul tegyek félre pénzt a téli hónapokra, mert az nekem is jobb, ha nem tőle kell kérnem."

magyarán a kérdező nemhogy a rezsibe nem tud besszállni de még magát sem tudja eltartani.

2011. nov. 23. 15:00
 68/147 bánomisén ***** válasza:
36%

14:59

Válaszoltam neked, mielőtt olvastalak volna :-) Már ha te ugyanaz a 80 %-os vagy, mint akinek az előző válaszomat címeztem.

Egyszerűen volt közöttük egy megállapodás, a kérdező ehhez tartotta magát, a párja nem. Nem értem, miért a kérdező a hibás?

2011. nov. 23. 15:01
 69/147 anonim ***** válasza:
36%

Jahhh. hogy odaadtad a barátnődnek! Akkor nagyon ügyes vagy.

A barátnőd igen is KIHASZNÁL! És a párodnak már csak ezért is ki kéne dobnia. Azt HAZUDOD neki, hogy nem tudsz félretenni, mikor közben mások élősködnek rajtad és a párodon is. Legalább hagynád, hogy a barátnődet is megcsinálja. A csaj minimum ezzel tartozik a párodnak!

2011. nov. 23. 15:03
 70/147 A kérdező kommentje:

"Nincs több kérdésem." ideje is volt már....

Figyeljetek!

Zárjuk le ezt a vitát.úgy látszik, hogy itt a többség nagyon jól érti a helyzetet, csak én vagyok ilyen kis buta, naiv.Ha én férfi lennék, és lenne egy barátnőm, akibe szerelmes vagyok, és azt szeretném, h ő legyen a feleségem, akkor én igenis tejben-vajban füröszteném, mindent megadnék neki.Főleg, ha rendes lány, otthon mindent megcsinál.Szívesen vennék neki ruhákat, és nem

zavarna, ha fel kéne tölteni a telefonját.Főleh akkor nem, ha simán, minden gáz nélkül megtehetném.Nem várnám el tőle, hogy beleadjon a rezsibe, ha én azt gond nélkül ki tudom fizetni.Ő megtehetné ezeket a dolgokat, de nem teszi meg.nyilván másként látja a helyzetet, mint én, más beállítottságú.mivel én nem tudom a világot ennyire kicsinyes szemmel nézni, nekem ez a viselkedés gáz.Főleg, h ő komolyan tervez velem.ha én vkivel komolyan tervezek, és szeretem, akkor elfogadom a hibáit, és megpróbálom finoman közölni vele, nem ilyeneket mondnai, h én nem akarok eltartani senkit, stb.

Amúgy annyi itt a sértett férfi, hogy huhhhh... nektek sejtem, h mi a bajotok, de ezt most ne is részletezzük, mert akkor tör ki csak az igazán nagy balhé:-)

2011. nov. 23. 15:03
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!