Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről? Kínos pénzkérdés.
"Úristen !!!!!
Mennyi kib*szott igazságtalan válaszoló van itt!
"
Egyben igazad van, költözzön haza a csaj.
Amúgy nehogy már a pasi legyen a hibás, mert megmeri említeni aranyomnak, hogy tanuljon meg bánni a pénzzel. De mindegy. A pasi egy szemét, el kell hagyni. Gyere AZONNAL HAZA.
Én írtam, hogy nekem havi 20000 Ft-om van a kajára és minden egyébre.
Azt írtad, hogy kölcsönadtál egy barátnődnek, és nem várod el tőle, hogy visszaadja. Na látod, ez egy nagyon nemes gesztus volt tőled, mert te önzetlenül adtál a barátnődnek. Az most mindegy, hogy tényleg megérdemelte-e vagy sem, nem láthatunk bele a viszonyokba. Csak azt nem értem, hogy ezt most miért nem mondod el a párodnak? Szerintem egyből másképp állna a pénzügyekhez. Kétlem, hogy számon kérné rajtad. Meg miért nem írtad le ezt ide is egyből?
A párodnak is az jött le, ami mindenkinek: szórod a pénzt, csak nem tudni, hova.
Most kiderült, hogy hova ment el a pénz. Ennyi. Mi van abban, ha nem érti meg? Legalább tudná, hova ment el annyi pénz. Ok, hogy te kerested meg, de együtt éltek, és jelenleg ő költ rád.
A másik, hogy mégis milyen kapcsolat az, ahol ezt nem mered elmondani neki?
23n
Vannak emberek, akik nem tudnak bánni a pénzzel, a kérdező is ilyen. Ha 5-ször ennyit keresne, azt is elszórná, és csak nézne télen, hogy miből vegyen cigit.
A gazdag embereknek viszont többek között az a titkuk, hogy tudnak bánni a pénzzel. 800 ezret is lazán el lehet verni, főleg külföldön.
Nézzétek meg a lottónyerteseket...nagy részük kezéből kifolyik a pénz, mert nem tudnak vele bánni.
"Kérdező, ne is törődj velük! Tapló, csóró, irigy banda!"Bocsi, de jól keresek. Menyasszonyom harmadát. Mégis beszáll a rezsibe kb 30 % + feltölti a hűtőt, moss, főzz, takarít. Igaz ezekbe én is besegítek. Ettől még nem cseléd. De ez az együttélés. Nem várja el, hogy mindent én fizessek.
Plusz a kis pénzéből 5,10,15.000 tesz félre, mikor ahogy tud. Mert van esze és nem csak tőlem vár el mindent. Saját sporól pénzéből vett kocsit pl magának segítség nélkül. az a normális és nem a kérdező. De úgy sem értitek meg. Mindegy.
Én leléptem.
U.I MONDOM, hogy KÖLTÖZZ haza MÉG MA! Ne holnap, MA!!!!!
Cserébe a csaj mos, főz, takarít rá...
Ja az icipici házban ahol alig vannak....
" h elmenjek, akkor meg tartson el" Ezt nem tudtam szó nélkül hagyni.
Hol élsz? Luxus kurv@nak képzeled magad? Tartson el az ördög karimankós körcsös f@sza az! Beképzelt vagy és nevetséges is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!