Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről? Kínos pénzkérdés.
"De én nem akarom a legjobb barátnőmet lejáratni, mellesleg semmi köze hozzá a barátomnak.Én se kérdezgetem, h ő mire költi a pénzét, és nyilván neki is vannak olzan dolgai, amikről nekem nem számol be.Ebben semmi különös nincs sztem."
Hát ez érdekes felfogás! Ha én együtt élek vele, pontosan tudnom kell, mit mire költ. Közös kassza van. Én ilyet sosem titkolnék el... Mi az, hogy nincs hozzá köze? de van! Joggal cs*szne le, mert kidobtad azt a pénzt az ablakon. magad írtad, nem fogod visszakapni. szép a jótékonykodás, de nem ilyen világot élünk...
16:25
Az ember mindig aszerint az értékrend szerint él, ahol él. Magyarországon a magyar értékrend szerint, külföldön, ráadásul egy külföldivel pedig az ottani értékrend szerint. Azt hittem, ez magától értetődő.
bánomisén
Ha magától értetődő lenne, és a külföldi értékrend szerint élnének, fel sem vetődött volna a kérdés.
Szép lenne a világ, ha úgy működne, ahogy te gondolod, de egy nemzeti kultúrán belül is annyi értékrend van szinte, ahány ember. Lásd: válaszok.
16:34
Igen, tudom, hogy a magyar az egyetlen nép, amelyiknek a tagjai, legalábbis többségükben nem hajlandóak beintegrálódni sehová, inkább megpróbálják magát a befogadó országot megváltoztatni, pedig az lehetetlen, messze földről híresek/hírhedtek vagyunk erről :-) Így természetesen akadhat olyan külföldről érkezett vélemény, ami teljesen a magyar felfogásból indul ki. De ettől még a külföldi felfogás más.
nem olvastam el a válaszokat amikor megláttam mennyi van így lehet írta már valaki
nem kell fizetned a rezsit, a lakbért csak magadra kell költened és néha bevásároltál a hűtőbe.De mégse tudtál félre rakni
na akkor én nem fizetek rezsit se albérleti díjat, mert a páromnál lakom. Én csak a hűtőbe vásárolok de oda kizárólag csak én, a ruhát én veszem a háztartást én vezetem, A gyerek dolgait én állom. És valahogy mégse verem el az egész fizetésem, egy kicsit mindig tudok félre tenni.
A barátodnak valamilyen szinten igaza van, önállósodj egy kicsit, te az ő pénzével ne számolj, vedd úgy mintha nem is lenne, mert ha szétmentek akkor az a pénz bizony nem lesz. Oké ha nagyon meg vagy szorulva akkor segítsen, de ne akard magadat eltartatni.
"megteheti, hogy eltartson egy pár hónapot" ezt sajnos nem így kellett volna megfogalmaznod, hanem úgy, hogy megtehetné, hogy kisegítsen egy kicsit
A legjobb megoldás ilyen eseteben az lenne, ha kérnél tőle fizetés előleget addig amíg nem indul be újra a munka, és ha beindul akkor azt apránként levonogatják majd
Kicsit úgy érzem, hogy te beleültél a tutiba és nagyon csalódtál, mert a számításaid nem úgy jött össze ahogy szeretted volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!