Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről? Kínos pénzkérdés.
Azt, hogy igaza van. Attól, hogy megtehetné, még nem egy feneketlen pénzeszsák, nyilván nem betegség miatt nem dolgoztál, az meg kicsit luxus, hogy "csak úgy" kimaradjon az ember a munkából, még ha a főnök is a pasija.
"Albérletet, rezsit, stb nem kell fizetnem(szerintem ez evidens),"
Nem, nem evidens, hogy a rezsibe sem szállsz be, gondolom ugyanúgy fürdesz, netezel, tv-zel az ő házában, mint ő, mégsem kéri ezt számon rajtad, akkor legalább ne legyél felháborodva, mikor tök jogosan szóvá teszi, hogy így nem lehet felnőttként tengődni, akármilyen vagyonos is a párod.
Szerintem sincs egészen rendben a barátod viselkedése, mert azért ennyire nem kellene garasoskodnia veled.
Részben te is hibás vagy, mert nem spóroltál, de ezen mostmár nem tudsz változtatni.
Viszont a legföbb baj, hogy a magánéletet és a hivatalosat összekevered - nem okos dolog a párod beosztottjának lenni, mert ebböl CSAK gondok lehetnek.
Én fizetésemelést kérnék, hogy legyen miből félreraknom :-D
Na ne már, együtt éltek, együtt dolgoztok, sőt, ő a főnököd és ilyeneken akad fenn?
Egyébként a házimunkát ki csinálja az otthonotokban, ki főz, mos, takarít, te, vagy egy bejárónő?
Mert ha te, és a párod megteheti, tényleg eltarthat 1-2 hónapig, viszonzod azzal, hogy kaja van és tisztaság.
Nincs igaza!
Nálunk a szerelmemmel(mert ez a lényeg)soha nem volt és nem is lesz kérdés hogy én pénzem vagy te pénzed mert van a MI pénzünk és ez nem függ soha attól hogy ki milyen részben járul hozzá.
Sajnálom hogy ilyen párod van:(
Nagyjából én is úgy gondolkodom, mint az utolsó válaszoló. Az az evidens, hogy ha együtt laksz valakivel, akkor a rezsit is közösen fizetitek. Szerintem ha eddig is közösen vittétek volna a terheket, akkor most a párod is úgy állna hozzá, hogy ha már nem tettél félre, akkor a "közösből" mennek a kiadások.
Az is evidens, hogy ha előre tudom azt, hogy pár hónapig nem dolgozok, akkor biztos teszek félre. Mert tegyük fel, mi van, ha összevesztek és költöznöd kell? Minden eshetőségre fel kell készülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!