Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről? Kínos pénzkérdés.
ő azt mondta, hogy ezt az én érdekemben mondta, és hogy örülnöm kéne, hogy próbál rávezetni arra, hogy legyen autonóm, és ne kelljen arra várnom, hogy ő vegyen meg nekem vmit.meg azt is mondta, hogyha ez mágegyszer előfordulna, hogy így elköltöm a pénzt, akkor ő nagyon csalódott lenne.én tegnap elkezdtem összepakolni, hogy hazamegyek, de aztán itt könyörgött, hogy ne menjek el, meg hogy nem akart megbántani, stb.Csak az a helyzet, hogy ezek után egyszerűen szarul érzem magam ebben a lakásban, és nem akarok tőle egy vasat se, egyáltalán semmit.
Én ezt az egészet úgy képzelem el, hogyha lenne egy barátnőm, kérnie se kellene, hanem én kérdezném meg tőle, hogy mire van szüksége.
Kérdező, most akkor tanulsz és nem dolgozol, vagy dolgozol, csak pár hónapra leállt a párod cége?
Ez most egy kicsit így zavaros...
Megpróbál téged az életre nevelni, és ez jó. Mármint jó lenne, ha az apád lenne és nem a pasid. Mert ebben a formában megalázó az egész helyzet. Vannak külön kasszás, jól működő kapcsolatok, de ott már az elején tisztázni szokták a felállást, és nem kioktatják a másikat. A te esetedben a pasi hagyta, hogy elkanászodj, aztán most jól az orrodra koppintott. És ez egy kapcsolatban nem megengedhető.
A lakbérfizetés elég érdekes kérdés. Én ismerek olyan házaspárt, ahol a férfi sokkal többet keresett, mint a nő, és ennek megfelelően kezelte, azaz lekezelte a feleségét. Aztán a nő forintosította az általa végzett házimunkát ( a férj semmit sem csinált otthon), a listát a férj orra alá dugta. Volt nagy veszekedés, de a pasi onnantól visszavett a stílusából.
Összegezve: szerintem nem volt szép a párodtól mindez ebben a formában. De neked is illene egy kicsit spórolni, hogy ne függj tőle ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!