Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről? Kínos pénzkérdés.
Figyelt kérdés
A párom nagyon jó anyagi körülmények között él, én az ő cégénél dolgozom.Nekem átlagkeresetem van, neki sokkal több(kb 8x annyi).Együtt is lakunk, az ő lakásában(ami a sajátja).Eddig sosem kértem tőle pénzt.Albérletet, rezsit, stb nem kell fizetnem(szerintem ez evidens), a saját dolgaimat magamnak fizettem(ruha, cigi, telefonszámla, gyógyszerek stb.) és sokszor volt, hogy bevásároltam a hűtőbe.Most úgy alakult, hogy néhány hónapig nem dolgozunk, én nem tettem félre pénzt az elmúlt hnapok alatt.Amióta nem dolgozom, ő vett nekem egy-két dolgot, de csakis olyat, amire tényleg szükségem volt.Tehát nincs lehúzás-szindróma.Tegnap kijelentette, hogy, rendben, ez alkalommal még ok, de szeretné, hogy a jövőben önellátó legyek, magyarul tegyek félre pénzt a téli hónapokra, mert az nekem is jobb, ha nem tőle kell kérnem.Bár ő azt állítja, hogy ezt csak az én érdekemben mondta, iszonyatosan rosszulesett és nagyon megalázó volt az egész szitu.Egyáltalán nem arról van szó, hogy le akarom húzni, vagy ilyesmi, de szerintem nagyon gáz, hogy ezt mondta, annál is inkább, mivel megteheti, hogy eltartson egy pár hónapot, és nincsenek is nagy igényeim- tehát nem kell állandóan vásárolni, ilyesmi, csakis akkor kértem tőle valamit, ha tényleg kellett.Ti mit gondoltok erről???2011. nov. 23. 13:15
141/147 A kérdező kommentje:
lehet, h szerintetek az én hibám volt az egész, de ott a bibi, h hogy mehetne így tovább a kapcsolat, ha ennyire különbözik a felfogásunk??
2011. dec. 8. 16:22
142/147 anonim válasza:
Kedves kerdezo!
Pusztan erdekessegkent,aruld mar el,magyar a parod? Egyszer mar kerdeztem,en voltam az,aki azt irta, hogy itt a penzkerddest mashogy kezelik,bar azzal,hogy nem feleltel talan meg is valaszoltad...
Egyebkent szerintem 2 ilyen kulonbozo embernek nincs nagy jovoje.
143/147 A kérdező kommentje:
NEM magyar.Nem írom le, milyen nemzetiségű, mert nem akarom, h felismerjenek, de NY-európai.
2011. dec. 8. 16:32
144/147 anonim válasza:
Privatban sem? Egyebkent olyan sok valasztas nincs,holland,nemet,francia,meg 1-2 lehetoseg. Egyebkent ketlem,hogy felismernenek, nekem csak az ismeroseim kozott legalabb 4-5 ilyen van,szoval nem vagy egyedul,pedig nem vagyok az a baratkozos tipus. Nem mintha ez szamitana, csak egy artalmatlan kerdes volt. Mar valaszoltam,szerintem nem szeret,azert nem keres.
145/147 anonim válasza:
Nem, én pont a te pártodon voltam/vagyok, valószínűleg ezek után én is a szakítást fontolgatnám. Félnék mi lenne, ha egyszer teljesen rá lennék utalva (gyerek pl.) Meg aztán hallgatná tőle a franc, hogy x hónapig ő pénzelt... Pff.. :S
Egyébként megmutattam a kérdést a páromnak, és ő is neked adott igazat, pedig ugye férfi...
146/147 A kérdező kommentje:
Sziasztok :-) nézegettem a régi kérdések között, és egyszercsak rábukkantam erre :-) hát az lett a vége a dolognak, hogy kiderült, hogy tényleg nem normális.Mondjuk nekem valami már akkor is gyanús volt, amikor a kérdést kiírtam...még annak az évnek a végén addig hisztizett, amíg ott nem hagytam miatta az egyetemet, mert szerinte az fölösleges volt...így nem kellett többet ingáznom, szóval útiköltségre se kellett költeni a kis drágának.Minden erőmmel azon voltam, hogy rendbehozzam a kapcsolatot, de egyszerűen lehetetlen volt.Többször is bebizonyította, hogy egy idióta, a legdurvább húzása az volt, hogy amikor elutaztunk nyaralni 12ezer kmre az otthonunktól, egy buta veszekedés miatt otthagyott a szállodai szobában, eltűnt és tök egyedül kellett hazautaznom.... és mint utóbb kiderült, ezt már az előttem levő barátnőivel is többször eljátszotta.úgyhogy kiderült, hogy egy nagyon szánalmas, beteg lelkű emberről van szó.És ráadásul olyan kicsinyes és garasoskodó, hogy ilyet még az életben nem láttam...óriási hülye vtam, hogy nem hagytam ott azonnal, mikor ez a pénzes balhé volt, nagyon sok idegeskedéstől megkíméltem volna magam.Egyébként most néztem, hogy kérdezgették többen is, h hány évesen vagyunk, én 25, ő meg 37.Szerintem az se véletlen, hogy 37 évesen valaki még agglegény...na mindegy.Igazatok volt, tényleg haza kellett volna jönni egyből.Azóta már rájöttem, hogy ennek az egésznek az volt az értelme, hogy megtanuljam megbecsülni a pénzt :-) Hazaköltöztem Magyaro-ra, találtam olyan munkát, amit imádok csinálni, van félretett pénzem, és most jelentkeztem újra az iskolába :-) Szóval minden jól alakult :-)
2013. jún. 23. 17:21
147/147 anonim válasza:
Na, örülök hogy végül sikerült megszabadulnod tőle, és hogy jól alakultak a dolgok! :) Minden jót a továbbiakban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!