Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről? Kínos pénzkérdés.
különben meg változatlanul azt mondom, h inkább ne legyek soha gazdag, minthogy valaha is ilyen rosszindulatú, kicsinyes ember váljon belőlem, mint itt az emberek nagy része.
Megnyugtatlak ilyen életfelfogással soha nem leszel gazdag ugyhogy ne félj:)
Azért azt tudni kellene, hogy külföldön igenis az a megszokott dolog, ha két ember együtt él, hogy a férfi hozza haza a pénzt, a nő pedig végzi a házimunkát.
Aki elolvasta a kérdező reagálásait, az tudja, hogy külföldön él, egy külföldi pasival, tehát a külföldön megszokottak érvényesek. Ezt is figyelembe lehet venni, teljesen mások a szokások és lehetőségek Magyarországon, mint máshol.
Egy kérdés.
Ha most annyi pénzed nincs hogy cigit vegyél,akkor miből élsz meg M.országon mig nem találsz melót?mit eszel?hol laksz?
Szerintem te baromira nem akarsz elcuccolni,csak játszod a sértődöttet.
"Nem várja el, hogy mindent én fizessek."
Ha nem tűnt volna fel, a kérdező sem várta el, amíg volt munkája... Mindent magának fizetett, és még a hűtőt is feltöltötte. A kérdés itt az, hogy te mit tennél, ha a kedves menyasszonyod hosszabb ideig önhibáján kívül munkanélküli lenne, és teszem azt elfogyna a spórolt pénze? Kidobnád, mert nem akarnád eltartani? (Egyébként csak zárójelben jegyzem meg, hogy a háromszor annyi még mindig sokkal kevesebb, mint a nyolcszor annyi!)
Az meg, hogy kölcsönadott valakinek, hát istenem. Ne mondjátok, hogy ti még soha az életben senkin nem segítettetek! Az egyetlen hiba valóban az, hogy ezt felvállalhatná a srác előtt, DE mivel külön kasszán vannak, a srácnak ebbe sem lenne joga belekötni. Most emiatt a kérdező szorul segítségre, amit a párja nem néz jó szemmel. Nos, ha nem akarja kisegíteni, akkor miért nem engedi hogy lelépjen?
nem tudok bánni a pénzzel.szerintem nem egyedül vagyok a világon ezzel a problémával.
Erre világitott rá a párod,amit te is beismersz.Hogy hogy közölte...na basszus,ez legyen a legnagyobb problémád,igyekezz változtatni,tanulj meg sporólni.
Nem csináltál semmi rosszat?Hazugságban élsz.Átvered azt az embert akit szeretsz,ez elég nagy bűn,nagyobb annál mit amikor valaki nem megfelelően közöl egy igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!