Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit gondoltok erről? Kínos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről? Kínos pénzkérdés.

Figyelt kérdés
A párom nagyon jó anyagi körülmények között él, én az ő cégénél dolgozom.Nekem átlagkeresetem van, neki sokkal több(kb 8x annyi).Együtt is lakunk, az ő lakásában(ami a sajátja).Eddig sosem kértem tőle pénzt.Albérletet, rezsit, stb nem kell fizetnem(szerintem ez evidens), a saját dolgaimat magamnak fizettem(ruha, cigi, telefonszámla, gyógyszerek stb.) és sokszor volt, hogy bevásároltam a hűtőbe.Most úgy alakult, hogy néhány hónapig nem dolgozunk, én nem tettem félre pénzt az elmúlt hnapok alatt.Amióta nem dolgozom, ő vett nekem egy-két dolgot, de csakis olyat, amire tényleg szükségem volt.Tehát nincs lehúzás-szindróma.Tegnap kijelentette, hogy, rendben, ez alkalommal még ok, de szeretné, hogy a jövőben önellátó legyek, magyarul tegyek félre pénzt a téli hónapokra, mert az nekem is jobb, ha nem tőle kell kérnem.Bár ő azt állítja, hogy ezt csak az én érdekemben mondta, iszonyatosan rosszulesett és nagyon megalázó volt az egész szitu.Egyáltalán nem arról van szó, hogy le akarom húzni, vagy ilyesmi, de szerintem nagyon gáz, hogy ezt mondta, annál is inkább, mivel megteheti, hogy eltartson egy pár hónapot, és nincsenek is nagy igényeim- tehát nem kell állandóan vásárolni, ilyesmi, csakis akkor kértem tőle valamit, ha tényleg kellett.Ti mit gondoltok erről???
2011. nov. 23. 13:15
 91/147 anonim ***** válasza:
40%

különben meg változatlanul azt mondom, h inkább ne legyek soha gazdag, minthogy valaha is ilyen rosszindulatú, kicsinyes ember váljon belőlem, mint itt az emberek nagy része.

Megnyugtatlak ilyen életfelfogással soha nem leszel gazdag ugyhogy ne félj:)

2011. nov. 23. 15:23
 92/147 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, h én is ember vagyok.Mindenkinek meg vannak a hibái, az enyém pl ez, hogy nem tudok bánni a pénzzel.szerintem nem egyedül vagyok a világon ezzel a problémával.DE.Nem csaltam meg, nem csináltam semmi olyan dolgot, ami visszafordithatatlan lenne.Ő viszont nagyon megbántott engem, mert ezt a dolgot úgy is lehetett volna közölni, hogy ne essen ennyire rosszul.sőt úgy is lehetett volna közölni, h esetleg még nevessünk is rajta.Ugyanis nem arról van szó, h elköltöttem a pénzt, és most nem tudjuk kifizetni az albérletet, v nincs pénzünk kajára.
2011. nov. 23. 15:25
 93/147 bánomisén ***** válasza:
68%

Azért azt tudni kellene, hogy külföldön igenis az a megszokott dolog, ha két ember együtt él, hogy a férfi hozza haza a pénzt, a nő pedig végzi a házimunkát.

Aki elolvasta a kérdező reagálásait, az tudja, hogy külföldön él, egy külföldi pasival, tehát a külföldön megszokottak érvényesek. Ezt is figyelembe lehet venni, teljesen mások a szokások és lehetőségek Magyarországon, mint máshol.

2011. nov. 23. 15:25
 94/147 anonim ***** válasza:
57%

Egy kérdés.

Ha most annyi pénzed nincs hogy cigit vegyél,akkor miből élsz meg M.országon mig nem találsz melót?mit eszel?hol laksz?

Szerintem te baromira nem akarsz elcuccolni,csak játszod a sértődöttet.

2011. nov. 23. 15:27
 95/147 A kérdező kommentje:
szép tőled, h védesz, de látod, h teljesen reménytelen.ez az emberek rosszindulata.Azt tudjuk, h a pasik rettenetesen fel tudnak háborodni, ha ilyenről van szó, mert ők meg gondolom 80ezerből élnek, és azt állítják, h emiatt nem találnak csajt.meg h minden nő csak a pénzre hajt, stb, ami szintén baromság.
2011. nov. 23. 15:28
 96/147 A kérdező kommentje:
otthon van a családom, és rájuk bármikor számíthatok.
2011. nov. 23. 15:29
 97/147 anonim ***** válasza:
74%

"Nem várja el, hogy mindent én fizessek."

Ha nem tűnt volna fel, a kérdező sem várta el, amíg volt munkája... Mindent magának fizetett, és még a hűtőt is feltöltötte. A kérdés itt az, hogy te mit tennél, ha a kedves menyasszonyod hosszabb ideig önhibáján kívül munkanélküli lenne, és teszem azt elfogyna a spórolt pénze? Kidobnád, mert nem akarnád eltartani? (Egyébként csak zárójelben jegyzem meg, hogy a háromszor annyi még mindig sokkal kevesebb, mint a nyolcszor annyi!)

Az meg, hogy kölcsönadott valakinek, hát istenem. Ne mondjátok, hogy ti még soha az életben senkin nem segítettetek! Az egyetlen hiba valóban az, hogy ezt felvállalhatná a srác előtt, DE mivel külön kasszán vannak, a srácnak ebbe sem lenne joga belekötni. Most emiatt a kérdező szorul segítségre, amit a párja nem néz jó szemmel. Nos, ha nem akarja kisegíteni, akkor miért nem engedi hogy lelépjen?

2011. nov. 23. 15:30
 98/147 anonim ***** válasza:
11%

nem tudok bánni a pénzzel.szerintem nem egyedül vagyok a világon ezzel a problémával.

Erre világitott rá a párod,amit te is beismersz.Hogy hogy közölte...na basszus,ez legyen a legnagyobb problémád,igyekezz változtatni,tanulj meg sporólni.

Nem csináltál semmi rosszat?Hazugságban élsz.Átvered azt az embert akit szeretsz,ez elég nagy bűn,nagyobb annál mit amikor valaki nem megfelelően közöl egy igazságot.

2011. nov. 23. 15:31
 99/147 A kérdező kommentje:
De én nem akarom a legjobb barátnőmet lejáratni, mellesleg semmi köze hozzá a barátomnak.Én se kérdezgetem, h ő mire költi a pénzét, és nyilván neki is vannak olzan dolgai, amikről nekem nem számol be.Ebben semmi különös nincs sztem.
2011. nov. 23. 15:33
 100/147 A kérdező kommentje:
amúgy meg, ez akkor lenne hazugság, ha az ő pénzét adtam volna oda, de mivel nem erről van szó, nem értem, miért kéne ezt elmondani neki.
2011. nov. 23. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!